Pand kopen en verhuren? Bedrijfspand of huurpand!
pand kopen en verhuren

Pand kopen en verhuren?

Uw partner voor het opzetten van uw beleggingspand

a

Grootste aanbod

Grootste aanbod off market vastgoed aanbod
2

No Cure no Pay

Samen zetten wij uw project op. Geen resultaat? Geen kosten voor u

1

Van A tot Z ontzorgt

Alles van A tot Z geregeld voor een winstgevend beleggingspand

Pand kopen en verhuren

Wilt u een pand kopen en verhuren? Een verhuurd pand, ook wel beleggingspand genoemd wordt veel gedaan door particulieren en zakelijke beleggers. Steeds meer Nederlanders willen investeren in vastgoed om zo een passief inkomen op te bouwen en financieel onafhankelijk te worden. Wij begeleiden belegger bij het kopen van een pand om deze te verhuren. Wij krijgen dagelijks nieuw vastgoed aangeboden middels ‘stille verkoop’. Deze panden kunnen worden omgezet in beleggingspand of zijn al reeds verhuurd.Waar op letten bij het kopen van een pand om te verhuren?

Wanneer u een pand wilt kopen om te verhuren dan zijn er veel punten waar naar gekeken dient te worden voordat u een bod uitbrengt. Een beleggingspand is anders dan een woning en daarom zijn er hele andere onderdelen van belang. Bij de aankoop van panden begeleiden wij beginnende beleggers van A tot Z. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken voordat u het pand aankoopt. Belangrijke punten om te onderzoeken zijn bv de staat van onderhoud, eventuele vve stukken,   locatie, eisen gemeente, aanwezige vergunningen, verhuur mogelijkheden, indelingen ed.


Voordelen van uw pand kopen om te verhuren middels Sons Real Estate

 • Grootste aanbod off market vastgoed aanbod
 • No Cure No Pay
 • Ook voor uw vastgoedbeheer
 • Van A tot Z ontzorgt
 • Onze klanten beoordelen ons met een 8,9


null

Beleggen in vastgoed voor beginners 2021

Exclusief partnership 500k +

Bekijk hier uw mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
pand kopen en verhuren

Werkwijze Sons Real Estate

 • Intakegesprek. In dit gesprek bekijken we naar de mogelijkheden voor u om te investeren in vastgoed. Bij een positief adviesgesprek kunnen wij starten met het aankooptraject.
 • Na dit gesprek start de zoektocht naar courante beleggingspanden om te verhuren of die al reeds verhuurd zijn aan huurders. Deze panden zenden wij u toe en hier kunnen wij bij interesse een bezichtiging voor inplannen.
 • Wanneer u interesse heeft in een pand dan zullen we gezamenlijk een bezichtiging inplannen om de staat van onderhoud, indeling, uitstraling en overige onderdelen van het pand te bekijken.
 • Na bezichtiging heeft u de keuze om van het pand af te zien of om een bod uit te brengen. Bij het uitbrengen van een bod kunnen wij u adviseren en begeleiden.
 • Bij ontvangst van het bod kan de verkoper het bod afwijzen, in onderhandeling treden of accepteren. Wanneer er in onderhandeling wordt getreden dan begeleiden wij en adviseren tijdens het biedingsproces en de eventuele voorbehouden.
 • Is de bieding geaccepteerd dan heeft u het pand aangekocht en kan indien nodig het financieringsproces in gang gezet. Wij werken met betrouwbare vastgoedfinancierders en kunnen u daar in adviseren.
 • Heeft u een pand dat nog niet verhuurd is dan kunnen wij indien gewenst huurders verzorgen inclusief huurcontracten.