Vragenlijst

Home » Kennisbank » Vragenlijst

Een informatielijst die ingevuld dient te worden door de verkopers en er van uit gegaan wordt dat deze lijst naar waarheid wordt ingevuld. Zo’n vragenlijst bestaat uit onderdeel A en B, onderdeel A is voor de koper ter informatie en onderdeel B is voor de notaris ter informatie.

Vragenlijsten kan je op allerlei manieren opstellen, maken en afnemen. Zo kan je een vragenlijst online maken, dus opstellen zoals gewenst. Als de vragenlijst opgesteld is, kan je hem vervolgens afnemen bij bijvoorbeeld vrienden of bij klanten omdat de vragenlijst gemaakt is voor klanttevredenheid. Als we het hebben over een vragenlijst bij verkoop van een woning, dan hebben we het over een ‘vragenlijst A verkoop woning’ en een ‘vragenlijst B verkoop woning’. Zoals beschreven wordt bij de definitie van vragenlijst, is onderdeel A voor de koper en onderdeel B voor de notaris.

Geïnteresseerd? Lees hier meer over onze vastgoed diensten. Of het verkopen van een huis of het verkopen van een bedrijfspand. Wij werken ook als makelaar voor alle soorten woningen, bedrijfspanden en ander vastgoed.

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op met vastgoedadviseur Nick van der Meer

Kosteloos een vrijblijvend bod ontvangen?
Daarom kiezen klanten voor Sons Real Estate

Deel dit artikel