Overlijdensdekking
Overlijdensdekking
19 juni 2020 

Overlijdensdekking

Meestal stellen aanbieders van hypotheken verplicht dat het risico van het overlijden afgedekt wordt van de hoofdkostwinner. Het kan financiële problemen opleveren voor de overgebleven partner, wanneer de hoofdkostwinner komt te overlijden. met een overlijdensrisicoverzekering wordt er een bedrag uitgekeerd bij het overlijden. Dit bedrag wordt gebruikt om (een deel van) de hypotheek te kunnen aflossen.

Overlijdensdekking verzekering, overlijdensdekking belasting, overlijdensdekking aanvullend pensioen, overlijdensdekking aftrekbaar, overlijdensdekking betekenis, aanvullende overlijdensdekking, wat betekent overlijdensdekking, overlijdensdekking lijfrente, overlijdensdekking pensioensparen, levensverzekering met overlijdensdekking, overlijdensdekking premie, tijdelijke overlijdensdekking, overlijdensdekking werkgever, overlijdensdekking werknemer, groepsverzekering zonder overlijdensdekking, overlijdensdekking groepsverzekering

Geïnteresseerd? Lees hier meer over onze vastgoed diensten. Of het verkopen van een huis of het verkopen van een bedrijfspand.

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down