Huis opkoper

Zoekt u een huis op koper om snel uw huis aan te verkopen zonder veel gedoe en verkoopstress? Sons Real Estate is de huizenopkoper voor het laten opkopen van uw huis. Wij kopen landelijk woningen in alle staten en maten.

Geen verplichtingen & directe zekerheid

Beoordeeld met een

9.4
4.4/5

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Huis opkoper nodig? De huizenopkoper

Zoekt u een huis op koper om snel uw huis aan te verkopen zonder veel gedoe en verkoopstress? Sons Real Estate is de huizenopkoper voor het laten opkopen van uw huis. Wij kopen landelijk woningen in alle staten en maten. U ontvangt van ons altijd een geheel gratis en vrijblijvend bod. 

Heeft u pas een nieuwe woning gekocht, maar krijg u uw eigen huis niet verkocht? Dan kunt u zich hier enorm zorgen overmaken. Wanneer u zekerheid wilt en geen zin heeft in rompslomp, dan verkoopt u uw huis aan Sons Real Estate de huis opkoper. Wij als huizen opkopers kopen uw woning namelijk op zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. De huis opkopers van Sons Real Estate, rijden namelijk geheel vrijblijvend bij u thuis langs om een waardebepaling aan uw woning te geven. Vervolgens ontvangt u dezelfde dag al een indicatie van de prijs die wij voor uw woning willen betalen. Hierna laten wij een onafhankelijke taxateur langs komen die een prijs aan uw woning toekent. Ook dit alles is geheel vrijblijvend. Na de taxatie doen wij een definitief bod op uw woning. Het is dan zelfs al mogelijk dat we enkele dagen later bij de notaris zitten voor de overdracht van uw woning. Een bijkomend voordeel is dat u geen makelaarskosten kwijt ben bij de overdracht, omdat wij geen courtage doorberekenen. Wij zijn een makelaar die woningen opkoopt, maar we brengen geen kosten in rekening.

Opkoper huis

Wanneer u een huis verkoopt aan een opkoper, dan bent u uw huis onderhands aan het verkopen. Dat wil zeggen dat uw woning niet op de openbare markt gebracht wordt en de verkoop niet openbaar wordt gemaakt. Dit vinden veel mensen prettig in verband met hun privacy. Wanneer een woning op websites als Funda wordt geplaatst, weet direct iedereen dat u uw woning verkoopt en kan iedereen de foto’s van uw woning zien en deze bezichtigen. Ook dient u de woning bij elke bezichtiging weer helemaal aan kant te maken en een grote schoonmaakbeurt te geven. Dit kunt u voorkomen door uw woning te verkopen aan huis opkoper. U kan uw huis laten opkopen zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend langs, en binnen enkele dagen kan de koop al rond zijn. Uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar heeft dus veel voordelen.

 

Voordelen bij uw huis verkopen aan een opkoper

Huis laten opkopen kosten

Wanneer u uw huis laat opkopen door een opkoper dan zit u niet zoals een makelaar aan kosten zoals opstartkosten en courtage vast. U bespaart dus in de meeste gevallen al duizenden euro’s aan vaste kosten die u anders sowieso kwijt zou zijn bij de verkoop van uw huis. Ook voorkomt u dat u straks dubbele lasten heeft wanneer uw huis niet of heel moeilijk verkocht raakt. Woningen uit het middel klasse en duurdere segment zijn namelijk moeilijker verkoopbaar dan een woning uit het lager segment. Het kan bij dit soort woningen namelijk gemiddeld meer dan een half jaar tot een jaar duren voordat de woning verkocht is. Bij een opkoper kan indien gewenst en als alles meezit de overdracht al binnen twee weken plaatsvinden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Direct het beste bod op uw huis!

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!