Huis opkoper

Zoekt u een huis op koper om snel uw huis aan te verkopen zonder veel gedoe en verkoopstress? Sons Real Estate is de huizenopkoper voor het laten opkopen van uw huis. Wij kopen landelijk woningen in alle staten en maten.

Vrijblijvend bod ontvangen

+1850 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Geen zorgen dat de financiering niet rond komt
Geen dubbele hypotheeklasten
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een marktconform bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Huis opkoper

Huis opkoper nodig? De huizenopkoper

Zoekt u een huis op koper om snel uw huis aan te verkopen zonder veel gedoe en verkoopstress? Sons Real Estate is de huizenopkoper voor het laten opkopen van uw huis. Wij kopen landelijk woningen in alle staten en maten. U ontvangt van ons altijd een geheel gratis en vrijblijvend bod. 

Heeft u pas een nieuwe woning gekocht, maar krijg u uw eigen huis niet verkocht? Dan kunt u zich hier enorm zorgen overmaken. Wanneer u zekerheid wilt en geen zin heeft in rompslomp, dan verkoopt u uw huis aan Sons Real Estate de huis opkoper. Wij als huizen opkopers kopen uw woning namelijk op zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. De huis opkopers van Sons Real Estate, rijden namelijk geheel vrijblijvend bij u thuis langs om een waardebepaling aan uw woning te geven. Vervolgens ontvangt u dezelfde dag al een indicatie van de prijs die wij voor uw woning willen betalen. Hierna laten wij een onafhankelijke taxateur langs komen die een prijs aan uw woning toekent. Ook dit alles is geheel vrijblijvend. Na de taxatie doen wij een definitief bod op uw woning. Het is dan zelfs al mogelijk dat we enkele dagen later bij de notaris zitten voor de overdracht van uw woning. Een bijkomend voordeel is dat u geen makelaarskosten kwijt ben bij de overdracht, omdat wij geen courtage doorberekenen. Wij zijn een makelaar die woningen opkoopt, maar we brengen geen kosten in rekening.

Opkoper huis

Wanneer u een huis verkoopt aan een opkoper, dan bent u uw huis onderhands aan het verkopen. Dat wil zeggen dat uw woning niet op de openbare markt gebracht wordt en de verkoop niet openbaar wordt gemaakt. Dit vinden veel mensen prettig in verband met hun privacy. Wanneer een woning op websites als Funda wordt geplaatst, weet direct iedereen dat u uw woning verkoopt en kan iedereen de foto’s van uw woning zien en deze bezichtigen. Ook dient u de woning bij elke bezichtiging weer helemaal aan kant te maken en een grote schoonmaakbeurt te geven. Dit kunt u voorkomen door uw woning te verkopen aan huis opkoper. U kan uw huis laten opkopen zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. Wij komen geheel kosteloos en vrijblijvend langs, en binnen enkele dagen kan de koop al rond zijn. Uw huis verkopen aan een vastgoedmakelaar heeft dus veel voordelen.

 

Voordelen bij uw huis verkopen aan een opkoper

Huis laten opkopen kosten

Wanneer u uw huis laat opkopen door een opkoper dan zit u niet zoals een makelaar aan kosten zoals opstartkosten en courtage vast. U bespaart dus in de meeste gevallen al duizenden euro’s aan vaste kosten die u anders sowieso kwijt zou zijn bij de verkoop van uw huis. Ook voorkomt u dat u straks dubbele lasten heeft wanneer uw huis niet of heel moeilijk verkocht raakt. Woningen uit het middel klasse en duurdere segment zijn namelijk moeilijker verkoopbaar dan een woning uit het lager segment. Het kan bij dit soort woningen namelijk gemiddeld meer dan een half jaar tot een jaar duren voordat de woning verkocht is. Bij een opkoper kan indien gewenst en als alles meezit de overdracht al binnen twee weken plaatsvinden.

Werkwijze bij de verkoop van uw huis aan een vastgoedopkoper

Contact

Heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag een waardebepaling voor uw huis, neemt u dan contact met ons op via 085 004 7350. Ook kunt u ons per mail bereiken via info@sonsrealestate.nl. Lees ook onze reviews met huis opkopers ervaringen. Hier kunt u de ervaringen lezen van mensen die hun huis verkopen aan een opkoper.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Stappenplan toelichting

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!