Huis verkopen Rheden

Uw huis in Rheden goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in of nabij Rheden? Vastgoedmakelaar Sons Real Estate doet een bod op elk soort woning. Een aanvraag is eenvoudig, geheel kosteloos en verplicht u tot niets.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Rheden?

Overweegt u een huis te verkopen in of rondom Rheden, zonder dat u een langdurig en onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? Sons Real Estate is een opkoper van vastgoed en doet graag een bod op uw woning. Bij akkoord op ons voorstel, kunt u rekenen op een zowel snel als flexibel verkooptraject, waarbij u de tijd krijgt om op zoek te gaan naar een nieuwe woning. Zeker als u een vlotte verkoop wenst met directe zekerheid, dan is biedt een verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst. Ook als u een huis wilt verkopen in Dieren, Doesburg of Velp, dan kunt u vrijblijvend een bod ontvangen.

Een bod zonder financieringsvoorbehoud op elk soort woning

Ongeacht het type woning dat u wilt verkopen in Rheden, zorgen wij voor een uitstekend bod, zonder enig financieringsvoorbehoud. Ook nemen wij eventuele gebreken aan uw woning volledig voor eigen risico. Zo is het mogelijk om uw woning in een verouderde staat aan te bieden, maar ook als uw woning een nieuwbouwwoning betreft, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij kunnen u in alle gevallen direct zekerheid bieden. Uw woning kunnen wij namelijk direct financieringsvrij afnemen. Uw woning is in de meeste gevallen dan ook binnen één week verkocht.

Flexibele verkoopvoorwaarden en geen enkele verkoopkosten

Aangezien wij uw woning direct voor eigen rekening kopen, is ons verkooptraject flexibel en vlot. Zo bent u in alle gevallen verzekerd van een fijne verkoop, waarbij de voorwaarden in overleg zijn. Als u bijvoorbeeld uw woning in Rheden op korte termijn noodzakelijk moet verkopen, dan biedt een flexibele verkoop, waarbij u direct zekerheid heeft, een uitkomst. Als landelijk actieve vastgoedmakelaar met een ruim portfolio, garanderen we die zekerheid dan ook voor elk type woning. Zo is het mogelijk om uw appartement of rijtjeswoning in Rheden te verkopen, maar ook als u een boerderij, villa of landhuis wilt verkopen, dan is dat mogelijk. Neem telefonisch contact op of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs. We kunnen u woning in Rheden of omgeving snel taxeren.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een passend bod op uw huis
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!