Huis verkopen Dokkum

Uw huis in Dokkum goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis verkopen in Dokkum zonder onzekerheden en hoge verkoopkosten? Direct een vrijblijvend, marktconform bod ✓ Bepaal zelf wanneer u verkoopt ✓ Woningen in alle soorten & staten ✓ Optie tot terughuren

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Dokkum

Wilt u uw huis verkopen in Dokkum of in omliggende plaatsen zoals Raard, Rinsumageest, Driezum of elders? Sons Real Estate doet graag een bod op uw woning. Als landelijk actieve vastgoed opkoper nemen wij uw woning direct af voor eigen rekening. Zo bieden we zonder enig financieringsvoorbehoud en u kunt rekenen op een soepele verkoop, zonder onzekerheden. Bent u benieuwd naar welk bod wij kunnen doen op uw woning in Dokkum of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact op of vul de gegevens in van het contactformulier op de website.

Snel uw huis in Dokkum verkopen aan een opkoper

Bent u van plan uw huis te verkopen in Dokkum, maar wilt u dit op een vlotte manier realiseren zonder dat u een onzeker verkooptraject in hoeft te gaan? U kunt uw woning dan direct verkopen aan een opkoper. Sons Real Estate is een opkoper die diverse woningen direct voor eigen rekening koopt. We brengen na een vlotte waardebepaling direct een bod uit op uw woning. Gaat u daarmee akkoord? Dan kunnen we snel schakelen en de koopovereenkomst opstellen. In veel gevallen is uw woning in Dokkum al binnen een week verkocht. Bij het verkopen van een woning komt veel kijken. Zeker als u genoodzaakt bent uw woning te verkopen, dan biedt een directe verkoop aan Sons Real Estate een uitkomst.

Taxatie van uw woning

Om uw woning in Dokkum snel te taxeren, bekijken we diverse factoren. Zo is de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning een groot deel van de taxatie. Daarnaast wordt er gekeken naar vergelijkbare woningen in uw wijk of regio. Zo wordt er naar het verschil tussen de vraagprijs en verkoopprijs gekeken, zodat we een goede indicatie krijgen. Een bezichtiging op locatie is altijd een onderdeel van de taxatie. Na uw aanvraag maken we dan ook graag een afspraak voor een opname op locatie. Vervolgens brengen we een bod uit, zonder enig voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en hoeft u geen onzeker verkooptraject in te gaan. Wilt u uw huis verkopen in Dokkum en wilt u een vrijblijvende waardebepaling ontvangen? Neem dan telefonisch op tijdens werkdagen of laat uw gegevens achter voor onze taxateurs.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Directe uitbetaling van een voorschot behoort tot de mogelijkheden
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze lokale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via sales@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed treden wij ook op als opkoper. Wij kopen alle soorten verhuurd vastgoed op. Dit geldt o.a. voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Voor alle soorten woningen
Discrete communicatie
Vast aanspreekpunt
Ook voor verouderde of klushuizen
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw huis verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!