Direct uw huis verkopen in Peize?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Peize. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Peize verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Peize

Snel uw huis verkopen in Peize?

Zit u niet te wachten op een langdurig verkooptraject en wilt u snel uw huis in Peize verkopen voor een marktconforme prijs, vraag dan nu een bod aan bij Sons Real Estate. Wij nemen uw aanvraag in behandeling en brengen snel een kosteloos en vrijblijvend bod uit op uw woning. Doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering kan verkoop direct in gang gezet worden en de overdracht snel plaatsvinden. Afhankelijk van waar uw voorkeur naar uitgaat kan de overdracht al binnen een week officieel worden vastgelegd bij de notaris. Alle verkoopkosten, notariskosten en administratieve handelingen nemen wij voor onze rekening.

Sons Real Estate werkt klantgericht en is zeer flexibel bij de verkoop van uw woning. Als u bijvoorbeeld na de verkoop nog geen nieuwe woning heeft bieden we u de mogelijkheid om tot die tijd gewoon in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor zorgen we ervoor dat u niet het risico loopt op dubbele hypotheeklasten en u hoeft ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als u uiteindelijk gaat verhuizen bieden we u de mogelijkheid uw overbodige huisraad in de oude woning achter te laten zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Wij zijn landelijk actief op de woningmarkt, voor onze klanten zijn wij voortdurend opzoek naar woningen door heel Nederland om een breed en gevarieerd aanbod te genereren. Wij zijn ook opzoek naar woningen in Drenthe waaronder in; Bitseveld, Roderweld, Hoogkerk, Eelderwolde en Peize. Wilt u uw huis verkopen aan de; Hoofdstraat, Molenweg, Groningerweg of elders in of rondom het mooi gelegen Peize vraag dan nu een bod bij ons aan.

Voor de verkoop van een woning in verhuurde staat kunt u ook een bod aanvragen bij ons. Het is vaak lastig om de lopende huurcontracten te ontbinden om een verhuurde woning te kunnen verkopen. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om de woning in verhuurde staat inclusief de zittende huurders direct aan te verkopen. Wij brengen een bod uit op basis van de vaste lasten, de maandelijkse huurstromen en de staat van de woning. Uw verhuurde woning snel verkocht zonder gedoe!

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Peize. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

1. Vrijblijvend bod aanvragen.

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef dit aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie.

We bespreken uw wensen, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of met u een bezichtiging inplannen.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling.

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze waarnemingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod.

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord gaat met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld.

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct het geld op uw rekening.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!