Huis verkopen Olst

De verkoop van uw woning in Olst is nu eenvoudiger dan ooit tevoren. Op onze site kunt u eenvoudig een bod aanvragen op uw woning. Wij komen langs voor een bezichtiging en bereiden een bod voor op uw huis. U ontvangt van ons gratis en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning. Wij kunnen snel handelen doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+1850 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Olst

Snel uw huis verkopen in Olst?

De verkoop van uw woning in Olst is nu eenvoudiger dan ooit tevoren. Op onze site kunt u eenvoudig een bod aanvragen op uw woning. Wij komen langs voor een bezichtiging en bereiden een bod voor op uw huis. U ontvangt van ons gratis en vrijblijvend een marktconform bod op uw woning. Wij kunnen snel handelen doordat wij niet afhankelijk zijn van voorbehoud op financiering. De verkoop kan op zeer korte termijn plaats vinden. Indien gewenst kan de verkoop binnen een week al worden vastgelegd via de notaris.

Sons Real Estate werkt klantgericht en is zeer flexibel bij de verkoop van uw woning. Het kan zijn dat u na de verkoop van uw woning niet direct een geschikte woning op het oog heeft die ook nog een beschikbaar is en binnen uw budget natuurlijk. Dat begrijpen wij helemaal daarom bieden wij u de mogelijkheid om gewoon in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe woning heeft. Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten en hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte. Als u een nieuwe woning heeft gevonden kunt u vanuit uw oude huis in één keer direct naar uw nieuwe woning over. Als er bij de verhuizing veel spullen zijn die u niet meer nodig heeft dan kunt u deze gewoon in uw oude woning achterlaten, hier heeft u geen omkijken meer naar.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is landelijk actief op de vastgoedmarkt de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk van vaste kopers opgebouwd door heel Nederland. Wij zijn voortdurend opzoek naar woningen om aan te kopen om een gevarieerd en breed aanbod te genereren. Wij zijn ook opzoek naar woningen in Overijssel bijvoorbeeld in; Diepenveen, Wijhe, Heeten en Olst. Of uw woning nu aan de Jan Schamhartstraat, Hendrik Droststraat, Schaepmanstraat of elders in of Olst is gelegen voor een snelle verkoop kunt u bij ons terecht. Vraag nu een bod aan en uw woning is zo verkocht.

U kunt ook bij ons terecht voor de verkoop van uw verhuurde woning. Huurders die niet van plan zijn om vrijwillig te vertrekken kunnen de verkoop van uw woning in de weg staan. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om de woning inclusief de lopende huurcontracten te verkopen. Wij brengen een bod uit op basis van de maandelijkse huurstromen, vaste lasten en de huidige staat van onderhoud. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld voor het uitzetten van de huurders. Uw verhuurde woning direct verkocht tegen een marktconform bod.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Olst. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!