Huis kopen voor verhuur?

Uw partner bij het realiseren van uw eigen vastgoedbelegging

Voordelen van een huis kopen voor de verhuur met Sons Real Estate

No Cure No Pay
Dagelijks nieuw aanbod aan off market vastgoed aanbod
Vastgoedadvies op maat
Partner van betrouwbare vastgoed financierders
Beschikt over een eigen bouwafdeling voor vastgoedrenovatie
Ook gespecialiseerd in vastgoedbeheer
Beoordeeld met een 9.4
Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Dagelijks vastgoed

Dagelijks exclusief aanbod verhuurde woningen

Geen kosten voor u

Volledig vrijblijvend en geen courtagekosten voor de verkoper

Home / Beleggingspanden / Huis kopen voor verhuur 

Huis kopen voor verhuur

Wilt u een huis kopen voor verhuur? Sons Real Estate is uw partner bij de aankoop van een woonhuis voor de verhuur. Wij begeleiden beleggers bij de aankoop van zowel leegstaand als verhuurd vastgoed. Ook verzorgen wij huurders, stellen wij huurcontracten op en kunnen het beheer voor u uit handen nemen. Dankzij ons ruime netwerk van makelaars, woningcorporaties, particuliere woningeigenaren en verkopende beleggers beschikken wij dagelijks over nieuw woningen voor de verhuur.

Waar op letten bij het kopen van een huis voor de verhuur

Wanneer u een woning gaat aankopen voor de verhuur dan kijkt u naar hele andere dingen dan wanneer u een huis koopt waarin u zelf gaat wonen. Een verhuurde woning moet namelijk courant zijn. U kijkt hierbij naar potentiële huuropbrengsten, staat van onderhoud van het pand, locatie van het pand t.o.v. centrum, lokale regelgeving, openbaar vervoer, universiteit/hogescholen, doorgaande wegen en dergelijke. En zo zijn er nog veel meer onderdelen die u in acht moet nemen voor de aanschaf van een beleggingspand. Sons Real Estate begeleid het gehele aankoopproces zodat u verzekerd bent van een courant beleggingspand

Dagelijks aanbod middels stille verkoop aangeboden

Wij krijgen dagelijks nieuw aanbod van huizen die vaak omgeturnd kunnen worden tot beleggingspand, maar ook krijgen wij al compleet verhuurde huizen voor de verkoop aangeboden. Deze woningen worden op basis van ‘stille verkoop’ op de markt aangeboden. Sons Real Estate verkoopt deze huizen aan partijen die woningen kopen voor verhuur.

Exclusief partnership 500k +

Bekijk hier uw mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.
 
 

Werkwijze bij het kopen van een huis voor de verhuur via Sons Real Estate

1. Intakegesprek. In dit gesprek bekijken we naar de mogelijkheden voor u om te investeren in vastgoed. Bij een positief adviesgesprek kunnen wij starten met een aankooptraject.

2. Na dit gesprek start de zoektocht naar courante beleggingspanden om te verhuren of die al reeds verhuurd zijn. Deze panden zenden wij u toe en hier kunnen wij bij interesse een bezichtiging voor inplannen.

3. Wanneer u interesse heeft in een pand dan zullen we gezamenlijk een bezichtiging inplannen om de staat van onderhoud, indeling, uitstraling en overige onderdelen van het pand te bekijken.

4. Na bezichtiging heeft u de keuze om van het pand af te zien of om een bod uit te brengen. Bij het uitbrengen van een bod kunnen wij u adviseren en begeleiden.

5. Bij ontvangst van het bod kan de verkoper het bod afwijzen, in onderhandeling treden of accepteren. Wanneer er in onderhandeling wordt getreden dan begeleiden wij en adviseren tijdens het biedingsproces en de eventuele voorbehouden.

6. Is de bieding geaccepteerd dan heeft u het pand aangekocht en kan indien nodig het financieringsproces in gang gezet. Wij werken met betrouwbare vastgoedfinancierders en kunnen u daar in adviseren.

7. Heeft u een pand dat nog niet verhuurd is dan kunnen wij indien gewenst huurders verzorgen inclusief huurcontracten.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!