Belegger

Home » Kennisbank » Belegger

Een belegger is iemand die geld investeert in financiële producten, zoals vastgoed, aandelen, obligaties of andere financiële producten. Een belegger belegt zijn geld in de verwachting winst te gaan maken.

Een belegger wordt vaak vergeleken met een gokker, maar ondanks de enkele overeenkomsten zijn het toch twee totaal verschillende dingen. Iedereen die geld kan en wil investeren, kan een belegger worden! Het is mogelijk om een belegger cursus te volgen en er bestaan ook belegger opleidingen. Het wil niet altijd zeggen dat je een cursus of opleiding moet volgen om belegger te worden, want je kan ook advies belegger adviezen vragen. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een belegger blog te lezen of een belegger magazine zoals ‘Beleggers Belangen’, waarin veel informatie en belegger tips worden  gegeven. Als belegger hoef je niet altijd zelf op zoek naar een beleggingsobject, want vaak worden er beleggers gezocht voor een object. Een synoniem voor ‘belegger’ is ‘investeerder’.

Geïnteresseerd? Lees hier meer over onze vastgoed diensten. Of over beleggen in vastgoed. Of bekijk de pagina over het verkopen van een huis aan een belegger.

Meer informatie ontvangen?

Neem contact op met vastgoedadviseur Nick van der Meer

Kosteloos een vrijblijvend bod ontvangen?
Daarom kiezen klanten voor Sons Real Estate

Deel dit artikel