Beleggingspand financieren

Uw partner bij het realiseren van uw eigen vastgoed financiering

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

Waarom beleggers hun beleggingspand aankopen met Sons Real Estate

Het gehele traject ontzorgd. Van financiering tot overdracht.
Grootste off market beleggingspanden aanbod
No Cure No Pay
Vergelijking van de passende financieringsvoorstellen
Compleet pakket van A tot Z, volledig ontzorgt
Beoordeeld met een 9.4
Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Groot kopers netwerk

Groot kopersnetwerk die uw pand kopen middels 'stille verkoop'

Geen kosten voor u

Volledig vrijblijvend en geen courtagekosten voor de verkoper

Home / Beleggingspanden / Beleggingspand financieren

Beleggingspand financieren

Wilt u een beleggingspand financieren en bent u op zoek naar een passende financiering met de beste voorwaarden? Het vergelijken van beleggingspandfinancieringen is een must. U kunt hierdoor namelijk flink besparen op maandelijkse rente en de aflossingsvoorwaarde. Bij de meeste banken die beleggingshypotheken aanbieden kunt u alleen terecht via een adviseur/tussenpersoon. Daarom is het verstandig om een tussenpersoon in te schakelen die voor meerdere banken bemiddeld zodat er offertes vergeleken kunnen worden. Wilt u begeleidt worden bij de financiering van uw beleggingspand. Sons Real Estate is gespecialiseerd in het volledige traject van financiering tot aankoop van uw beleggingspand.

Hypotheek tweede huis om te verhuren

De hypotheek voor een tweede huis om te verhuren, ook wel beleggingshypotheek genoemd, is anders dan de hypotheek voor uw eerste huis. Het grootste verschil tussen deze hypotheken is dat u bij een hypotheek voor een tweede huis minimaal 20% eigen geld dient in te brengen. Deze vereiste hanteren banken, omdat deze hypotheek meer risico’s met zich meebrengt die de banken ten alle tijde willen indekken. Een ander groot verschil is dat de rente een stuk hoger ligt dan bij de hypotheek van uw eerste huis. Ook dit heeft te maken met het risico die de banken lopen.

Stappenplan beleggingspand hypotheekaanvraag

1. Intakegesprek. Dit gesprek kan zowel telefonisch of op locatie worden gevoerd. Tijdens dit gesprek inventariseren we uw plannen en situatie. Ook wordt de werkwijze besproken en wordt er gekeken naar de haalbaarheid. Bij een positief advies, kunt u alle stukken toesturen die nodig zijn voor een hypotheekaanvraag.

2. Beoordelen documentatie. U stuurt alle stukken die nodig zijn om een aanvraag in te kunnen dienen naar de tussenpersoon. De tussenpersoon controleert de volledigheid en dient de stukken in bij meerdere vastgoedbanken.

3. De aanvraag is nu in behandeling. De banken zullen om meer stukken gaan vragen en deze dienen te worden aangeleverd. Aan de hand van alle stukken, inclusief taxatierapport en koopcontract, beoordelen de banken of zij een offerte zullen opstellen en tegen welke voorwaarden.

4. Gelden komen beschikbaar voor de aankoop van het pand. Na acceptatie van de offerte en de onderliggende documentatie, worden de gelden meestal binnen één week beschikbaar gesteld. De koop kan plaatsvinden via de notaris op de aangewezen overdrachtsdatum.

Exclusief partnership 500k +

Lees hier meer over de mogelijkheden om met Sons Real Estate een gezamenlijke vastgoedportefeuille op te bouwen. Wij beschikken over een vastgoedvehikel waarmee we maandelijks zeer courante vastgoedportefeuilles opbouwen.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!