Voor het aankopen & verkopen van uw vastgoed

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van vastgoed.

Slider
Beste prijs voor uw vastgoed
Courante beleggingspanden met hoog rendement
Lage verbouwkosten door eigen bouwafdeling
Snel schakelen dankzij groot netwerk

Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in vastgoed? Sons Real Estate is de vastgoedadviseur voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wij adviseren beleggers bij alle vraagstukken met betrekking tot de aankoop of verkoop van vastgoed. Wij ontwikkelen naast advies in vastgoed ook vastgoed strategieën die altijd werken!

Tweede huis kopen als belegging

Zit u er bijvoorbeeld aan te denken om een tweede huis te kopen als belegging en wilt u graag het beste advies? Sons Real Estate geeft u dan vastgoedadvies op maat. Vaak hebben startende beleggers namelijk geen enkel idee waar allemaal op gelet moet worden bij de aankoop van een courant beleggingspand. Denk hierbij aan regelgeving, belastingen, huurrecht, locatie, technische staat van het pand en toekomstige waardestijging. Bij de aankoop van een tweede huis is het namelijk van groot belang om al deze onderdelen zorgvuldig te doorlopen. Zo bent u er namelijk van verzekerd dat u bij de aankoop van uw eerste beleggingspand direct de meest gunstigste beslissing neemt.

Zakelijke investeerders

Bij zakelijke investeerders adviseren wij vaak weer bij hele andere vraagstukken. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfspand aankopen en uw huidige kantoorpand verkopen of is er een vastgoedportefeuille die u kunt aankopen en wilt u een afweging maken? Bij dit soort vaagstukken is het financieel advies namelijk een zeer groot onderdeel van het vastgoedadvies voor een bedrijf.

Wat is de taak van een vastgoedadviseur?

Een vastgoedadviseur schets een zo realistisch mogelijk beeld van het profijt dat u als belegger heeft van een bepaalde vastgoedbelegging. Om tot een advies te kunnen komen worden er verschillende berekeningen gemaakt, rekening houdend met de omgevingsfactoren. Op basis van deze berekeningen en advies kunt u als belegger besluiten om wel of niet te belegging in het betreffende vastgoed object. Hierbij dienen wij als vastgoedadviseur als een tussenpersoon tussen verkopende en kopende partij.

Waarom kiezen voor vastgoedadvies van Sons Real Estate?

  • Beschikt over een groot netwerk aan woningcorporaties, makelaars, gemeenten en beleggers waardoor wij de beste beleggingsobjecten aangeboden krijgen met een minimaal rendement van 7%.
  • Ruime ervaring in vastgoedadvies. Waardoor wij zowel in economische goede als slechte tijden de kansen(parels) in de vastgoedmarkt weten te vinden.
  • Beschikt over een eigen bouwbedrijf, waardoor wij beleggingsobjecten welke in slechte staat bevinden scherp voor u kunnen aankopen en scherp kunnen verbouwen.
  • Voert ook vastgoedbeheer uit. Zo kunnen wij het complete beheer voor u uit handen nemen, zodat u geen enkel omkijken heeft naar uw vastgoed heeft. Denk hierbij aan contact met de huurders, eventueel onderhoud, incasseren van huurpenningen
  • Onze beleggers beoordelen ons met een 9,1!

Meer advies of informatie over vastgoed?

Wilt u meer informatie of vastgoedadvies voor de aankoop van één pand in Delft, Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht of andere plaatsen gelegen in de randstad. Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of telefonisch op het nummer 070 737 0462.