Pand kopen en verhuren

Wilt u een pand kopen en verhuren? Wij begeleiden belegger bij het kopen van een pand om deze te verhuren. Wij krijgen dagelijks nieuw vastgoed aangeboden middels ‘stille verkoop’.

Uw partner bij het aankopen, klaarstomen en verkopen van uw huurpand

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

+1850 Nederlanders gingen u voor

Grootste aanbod

Grootste aanbod off market vastgoed aanbod.

No Cure No Pay

Alleen bij aankoop van een pand worden er kosten in rekening worden gebracht.

Alles onder één dak

Ook voor uw vastgoedbeheer.

Van A tot Z ontzorgt

Van begeleiding van de aankoop van uw beleggingspand tot het verhuur ervan.

Beoordeeld met een 9.4
Grootste aanbod

Grootste aanbod off market vastgoed aanbod

Van A tot Z ontzorgd

Van advies op maat tot het regelen van huurders

No Cure No Pay

Pas kosten na afronding opzet van uw winstgevende huurpand

Home / Beleggingspanden /  Pand kopen en verhuren

Pand kopen en verhuren

Wilt u een pand kopen en verhuren? Een verhuurd pand, ook wel beleggingspand genoemd wordt veel gedaan door particulieren en zakelijke beleggers. Steeds meer Nederlanders willen investeren in vastgoed om zo een passief inkomen op te bouwen en financieel onafhankelijk te worden. Wij begeleiden belegger bij het kopen van een pand om deze te verhuren. Wij krijgen dagelijks nieuw vastgoed aangeboden middels ‘stille verkoop’. Deze panden kunnen worden omgezet in beleggingspand of zijn al reeds verhuurd.

Waar op letten bij het kopen van een pand om te verhuren

Wanneer u een pand wilt kopen om te verhuren dan zijn er veel punten waar naar gekeken dient te worden voordat u een bod uitbrengt. Een beleggingspand is anders dan een woning en daarom zijn er hele andere onderdelen van belang. Bij de aankoop van panden begeleiden wij beginnende beleggers van A tot Z. Zo kunt u een weloverwogen beslissing maken voordat u het pand aankoopt. Belangrijke punten om te onderzoeken zijn bv de staat van onderhoud, eventuele vve stukken,   locatie, eisen gemeente, aanwezige vergunningen, verhuur mogelijkheden, indelingen ed.

Voordelen van uw pand kopen om te verhuren middels Sons Real Estate

Werkwijze Sons Real Estate

1. Intakegesprek. In dit gesprek bekijken we naar de mogelijkheden voor u om te investeren in vastgoed. Bij een positief adviesgesprek kunnen wij starten met het aankooptraject.

2. Na dit gesprek start de zoektocht naar courante beleggingspanden om te verhuren of die al reeds verhuurd zijn aan huurders. Deze panden zenden wij u toe en hier kunnen wij bij interesse een bezichtiging voor inplannen.

3. Wanneer u interesse heeft in een pand dan zullen we gezamenlijk een bezichtiging inplannen om de staat van onderhoud, indeling, uitstraling en overige onderdelen van het pand te bekijken.

4. Na bezichtiging heeft u de keuze om van het pand af te zien of om een bod uit te brengen. Bij het uitbrengen van een bod kunnen wij u adviseren en begeleiden.

5. Bij ontvangst van het bod kan de verkoper het bod afwijzen, in onderhandeling treden of accepteren. Wanneer er in onderhandeling wordt getreden dan begeleiden wij en adviseren tijdens het biedingsproces en de eventuele voorbehouden.

6. Is de bieding geaccepteerd dan heeft u het pand aangekocht en kan indien nodig het financieringsproces in gang gezet. Wij werken met betrouwbare ‎vastgoedfinancierders‎ en kunnen u daar in adviseren.

7. Heeft u een pand dat nog niet verhuurd is dan kunnen wij indien gewenst huurders verzorgen inclusief huurcontracten.

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl. 

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Of lees ook onze pagina over het kopen en verhuren van panden en lees ook onze pagina over het verkopen van bedrijfspanden of het kopen van een huis als belegging.

Mogelijkheden Sons Real Estate

Vastgoedadvies op maat

Professioneel advies op maat
Vanaf € 285,-
5/5

Aankoopbegeleiding

Koop aan met onze specialisten
€ 2.850,-
5/5

1 daagse spoedcursus

Met kennis, netwerk en panden op zak
€ 1.175,-
5/5

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!