Bedrijfspand kopen en verhuren? Samen met Sons Real Estate
arrow_drop_up arrow_drop_down

Bedrijfspand kopen en verhuren?

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren en beheren van verhuurde panden en gebouwen met eventuele huurders er nog in!

Verhuurbeheer

Sons regelt alles van A tot Z voor verhuurde panden

Alle soorten panden

Van klein kantoorpand tot grootschalig bedrijfspand

Groot netwerk

Altijd een goed bod dankzij ons grote vastgoed netwerk

Home / Bedrijfspand verkopen /  Bedrijfspand kopen en verhuren

Wilt u een bedrijfspand kopen en verhuren? Een bedrijfspand privé of zakelijk kopen en verhuren is een goede belegging. Op een bedrijfspand zit in de meeste gevallen een lang huurcontract van 5 jaar, waardoor u dus direct zekerheid heeft. Sons Real Estate begeleid beleggers bij de aankoop van een bedrijfspand voor de verhuur. Het is belangrijk om een courant bedrijfspand te kopen op de meest geschikte locatie tegen de beste voorwaarden. Zo bent u er van verzekerd dat het pand in zowel economisch goede als slechte tijden verhuurd kan worden.

Bedrijfspand in verhuurde staat middels ‘stille verkoop’

Dagelijks ontvangen wij nieuw aanbod verhuurde bedrijfspanden die wij middels ‘stille verkoop’ aanbieden. Dit zijn bedrijfspanden in verhuurde staat, ook wel beleggingspanden genoemd. Stille verkoop betekent dat het pand niet op de openbare markt terecht komt. Verhuurders willen namelijk niet dat hun huurders te weten komen dat zij hun bedrijfspand te koop gaan aanbieden. Ook uit overige veiligheids en privacy overwegingen kiezen de meeste verkopers er voor om hun verhuurde bedrijfspand middels stille verkoop te verkopen. Wij beschikken dus over het grootste aanbod verhuurde bedrijfspanden die u kunt kopen.

Waarom beleggers hun bedrijfspand kopen via Sons Real Estate

 • Grootste aanbod bedrijfspanden in de Randstad
 • No Cure No Pay
 • Bedrijfspanden met uitstekend rendement
 • Van financieringsaanvraag tot huurovereenkomst
 • Vastgoedadvies op maat

null

Werkwijze Sons Real Estate

 • Intakegesprek. In dit gesprek bekijken we naar de mogelijkheden voor u om een bedrijfspand te kopen voor de verhuur. Bij een positief adviesgesprek kunnen wij starten met het aankooptraject.
 • Na dit gesprek start de zoektocht naar courante bedrijfspanden om te verhuren of die al reeds verhuurd zijn. Deze panden zenden wij u toe en hier kunnen wij bij interesse een bezichtiging voor inplannen.
 • Wanneer u interesse heeft in een bedrijfspand dan zullen we gezamenlijk een bezichtiging inplannen om de staat van onderhoud, indeling, uitstraling en overige onderdelen van het pand te bekijken.
 • Na bezichtiging heeft u de keuze om van het pand af te zien of om een bod uit te brengen. Bij het uitbrengen van een bod kunnen wij u adviseren en begeleiden.
 • Bij ontvangst van het bod kan de verkoper het bod afwijzen, in onderhandeling treden of accepteren. Wanneer er in onderhandeling wordt getreden dan begeleiden wij en adviseren tijdens het biedingsproces en de eventuele voorbehouden.
 • Is de bieding geaccepteerd dan heeft u het pand aangekocht en kan indien nodig het financieringsproces in gang worden gezet. Wij werken met betrouwbare vastgoedfinancierders en kunnen u daar in adviseren.
 • Heeft u een pand dat nog niet verhuurd is dan kunnen wij indien gewenst huurders verzorgen inclusief huurcontracten.
 • Wilt u geen enkel omkijken naar het pand hebben en niet de  contactpersoon zijn voor de huurders? Dan kunt u ook het vastgoedbeheer uit handen geven. Zo bouwt u een passief inkomen op zonder er ook maar iets voor te hoeven doen!

Meer informatie

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl. 

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 250 kilometer aan.  

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe wij werken als vastgoedbedrijf? Lees meer over ons op onze algemene pagina, lees onze veelgestelde vragen of de blog berichten door! Of lees ook onze pagina over het verkopen van bedrijfspanden.

null