Woningportefeuille verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van alle soorten woningportefeuilles.

Snelle verkoop van uw woningportefeuille

Vrijblijvende waardebepaling ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject
Verzekerd van het beste bod op uw huis, zonder financieringsvoorbehoud
Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht
Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum
Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico
Beoordeeld met een 9.4
Ruime ervaring

Ruime ervaring in vastgoedadvies en beheer

Alle soorten vastgoed

Voor advies aan zowel particulieren als bedrijven

Brede dienstverlening

Sons voert ook vastgoedbeheer uit en beschikt over een bouwbedrijf

Home / Vastgoed / Woningportefeuille verkopen

Woningportefeuille verkopen? Snelle verkoop van uw woningportefeuille

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies nodig heeft betreft de aan of verkoop van vastgoed? Sons Real Estate is de vastgoedadviseur voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wij adviseren beleggers bij alle vraagstukken met betrekking tot de aankoop of verkoop van vastgoed. Wij ontwikkelen naast advies in vastgoed ook vastgoed strategieën die altijd werken!

Wij kennen de markt en verkopen uw woningportefeuille altijd middels ’stille verkoop’. Zo komt u portefeuille alleen terecht bij partijen waarvan wij weten dat zij geïnteresseerd zullen zijn in uw vastgoedportefeuille. Doordat uw portefeuille niet op de openbare markt terecht komt, blijft de portefeuille schaars en bent u verzekerd van de beste prijs. Beleggers weten namelijk dat het verkopen van portefeuilles op de openbare markt de laatste strohalm is. De interesse voor uw portefeuille verdwijnt dus direct wanneer het weid verspreid wordt. 

Snelle verkoop van uw woningportefeuille

Nadat wij uw woningportefeuille onder de aandacht hebben gebracht bij geïnteresseerden zullen er bezichtigingen plaatsvinden. Kleinere portefeuilles verkopen wij ook regelmatig zonder bezichtigingen. Dit zijn beleggingsfondsen die kopen zonder te hoeven bezichtigen.

Sons Real Estate begeleid u tijdens het gehele traject van de verkoop van uw woningportefeuille. Zo bent u het gehele traject volledig ontzorgt en houden wij u ten alle tijde op de hoogte van de voortgang van de verkoop van uw vastgoedportefeuille.

Waarom verkopen onze klanten hun portefeuille via Sons Real Estate

Wat kunt u verwachten?

1. Wij komen langs voor het opnemen van de portefeuille en het bespreken van de verkoopvoorwaarden.

2. In samenspraak stellen we de verkoopprijs vast en stellen we indien nodig een verkoopbrochure op.

3. De woningportefeuille wordt in de verkoop gezet. Eerst bieden wij de portefeuille globaal aan bij een aantal partijen zonder enige informatie over de objecten te verstrekken. Bij interesse vragen wij eerst om vertrouwelijk met de stukken om te gaan en niet te verspreiden aan derden. Nadat zij hiermee akkoord zijn gegaan, bieden wij de brochure inclusief overige stukken aan.

4. Na dat de stukken zijn verstuurd zullen er bezichtigingen worden aangevraagd en ingepland. U hoeft hier niet bij aanwezig te zijn, maar uiteraard is dit een mogelijkheid. Bij complexe portefeuilles is dit zeker gewenst, bij de verkoop van overige portefeuilles niet. De huurders worden op de hoogte gesteld, en alle kamers dienen open te kunnen.

5. Na de bezichtigingen volgen er biedingen. Deze biedingen kunnen worden geweigerd, geaccepteerd of er kan in onderhandeling worden getreden. Tijdens de onderhandelingen begeleiden wij en adviseren wij u. Mocht er een overeenstemming uit voort vloeien dan bespreken we alle verkoopvoorwaarden en leggen dit vast in een voorlopig koopcontract. Ook wordt de transportdatum bij de notaris vastgelegd.

6. De verkoop bij de notaris. Op deze dag vind de overdracht van uw vastgoedportefeuille plaats en kan alles overgedragen worden. Naast de sleutels is het van belang om ook overige zaken mee te nemen die benodigd zijn voor de koper. Denk hierbij aan eventuele codes van alarmsystemen, update telefoonnummers huurders, originele vergunningen en contracten e.d. De portefeuille kan vervolgens worden overgedragen en de gelden ontvangt u de volgende werkdag op uw rekening. Mits de overdracht niet op het einde van de dag is ingepland, want dan kan er nog een extra werkdag over heen gaan.

Onze dienstverlening

Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in...

Vastgoed Financieren

Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp...

Investeren in Vastgoed

Heeft u een vastgoedportefeuille en wilt u dat het beheer uit handen...

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!