Zoekt u vastgoed opkopers?

Als vastgoedmakelaar bieden wij u toegang tot ons omvangrijke netwerk aan opkopers, investeerders en beleggers!

Waarom Sons Real Estate?

Wij bieden altijd rond de marktwaarde
Binnen 24 uur een bod op uw vastgoed
Klanten beoordelen ons met een 9,4
U betaald niks, u bespaart dus duizenden euro’s aan makelaars en notariskosten
Geen financieel voorbehoud
Zowel voor het kopen en verkopen van uw vastgoed.
Wij denken mee in elke situatie en zijn zeer flexibel
Beoordeeld met een 9.4
Geen makelaarskosten

Bespaar direct duizenden euro's op de verkoop van uw vastgoed

Verrassend aanbod

Dagelijks nieuw aanbod van vastgoed. Blijf op de hoogte!

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van uw vastgoed.

Home / Vastgoed / Vastgoed opkopers

Vastgoed opkopers

Bent u op zoek naar vastgoed opkopers om uw huis of ander vastgoed aan te verkopen? Vastgoedopkopers zijn gespecialiseerd in het snel opkopen van vastgoed zodat u direct uw vastgoed heeft verkocht zonder voorbehouden. Veel mensen kiezen er voor om hun huis te kopen aan vastgoed opkopers, omdat ze zo geen onzekerheden hebben bij verkoop en zo geen enkel risico lopen. Sons Real Estate is een van de grootste landelijke vastgoed opkopers van Nederland en is in het gehele land actief. Wij kopen vastgoed op en passen ons aan de verkoper aan. Wilt u het vastgoed snel verkopen, maar heeft u een huis dat u wilt verkopen en wilt u er nog in blijven wonen tot dat u iets nieuws dan kan dit ook. Zo heeft u uw huis al wel verkocht terwijl u er nog gewoon in kunt blijven wonen.

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u uw vastgoed wilt verkopen, komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. We bespreken uw wensen en voorwaarden en we kunnen in overleg meteen met een waardebepaling starten.

Wilt u uw vastgoed snel verkopen en heeft u hier geen tijd voor dan kunnen wij ook op afstand een waardebepaling maken of in overleg met u direct een verkoop prijs afspreken. Zo kunnen we snel schakelen en uw beleggingspand snel verkopen aan partijen die geen financiering nodig hebben. We kunnen zo namelijk al na het tekenen van het koopcontract binnen anderhalve week bij de notaris zitten voor de overdracht.

Waarom huis verkopen aan vastgoed opkopers in plaats van via de makelaar

Een huis verkopen via de makelaar is een langdurig proces, kost duizenden euro’s aan makelaarskosten, foto’s van alle kamers uit het huis komen op het internet en er volgen bezichtigingen. Na de bezichtigingen kunnen er biedingen volgen, maar het kan ook zijn dat er geen interesse is in de woning. Wanneer een woning vervolgens langer dan 3 maanden te koop staat dan verdwijnt de interesse van kopers. Men denkt dan al snel; Waarom is de woning nog niet verkocht? Er zal wel iets mis mee zijn! Is er uiteindelijk toch een koper dan biedt de koper altijd onder voorbehoud van verkrijgen financiering. Het koopcontract kan dus vervolgens ontbonden worden na 8 weken omdat de koper de financiering niet rond krijgt. Het gehele verkoopproces moet dan vervolgens weer helemaal opnieuw beginnen wat veel stress met zich mee kan brengen.

Bij een vastgoedopkoper ontstaan deze problemen niet. De vastgoedopkoper komt langs, u verkoopt het huis rechtstreeks aan de opkoper dus betaald geen courtage. De vastgoed opkoper brengt een bod uit en bij akkoord wordt het koopcontract opgesteld. De vastgoedopkoper heeft geen 3 dagen bedenktijd dus de koop staat direct vast. Ook heeft de opkoper geen voorbehouden dus de koop kan ook niet meer ontbonden worden en uw huis is verkocht!

Onze dienstverlening

Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in...

Vastgoed Financieren

Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp...

Investeren in Vastgoed

Heeft u een vastgoedportefeuille en wilt u dat het beheer uit handen...

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!