Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer voor losse panden tot complete vastgoedportefeuilles. Sons Real Estate uw vastgoedbeheerder!
Voor beheer van alle soorten vastgoed

Vastgoedbeheer Sons

Beschikt over eigen timmermannen, schilders, stukadoors en installateurs, waardoor uw onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven.
Gericht op waarde behoud van uw vastgoed
Zowel volledige uitbesteding van uw vastgoedbeheer als losse diensten is mogelijk
Zelf ontwikkeld werving & selectie methode.
Zoekt altijd naar aanpassingen voor rendementsverhoging.
Wij houden van snel schakelen en volledige ontzorging.
Beoordeeld met een 9.4
Alle soorten panden

Voor beheer van een kleinschalige woning tot vastgoedportefeuilles

Vastgoedbeheer op maat

Keuze uit technisch, commercieel en/of financieel beheer

Vrijblijvend advies

Wij verlenen vrijblijvend advies ter behoud of verhoging van de waarde

Voor beheer van uw vastgoed of vastgoedportefeuille

Wilt u uw vastgoedbeheer uit handen geven, zodat u de focus kunt leggen op uw core business? Sons Real Estate is gespecialiseerd in het beheren van zowel zakelijk, particulier als beleggingsvastgoed. Wij beschikken over een eigen bouwafdeling waardoor we snel kunnen schakelen bij meldingen van uw huurders. Zo kunnen wij klein vastgoedonderhoud, al binnen één dag uitvoeren, waardoor u altijd verzekerd bent van tevreden huurders. U bent er dus van verzekerd dat uw vastgoedbeheer in goede handen verkeerd. Wij doen het vastgoedbeheer voor woningen, kantoren, overheidsgebouwen en ander zakelijk onroerend goed. Wij voeren het meeste vastgoedbeheer uit in kantoorpanden en beleggingspanden (verhuurde huizen).

Sons Real Estate is al jarenlang gespecialiseerd in vastgoedbeheer, vastgoedonderhoud en leegstandsbeheer. Vastgoedbeheer van uw vastgoedportefeuille kost vaak meer tijd dan u lief is. Deze tijd wilt u natuurlijk liever besteden aan andere zaken, zoals het uitbreiden van uw vastgoedportefeuille. Wanneer u uw vastgoedbeheer bij Sons Real Estate neerlegt kunt u zich zorgeloos bezig houden met voor u belangrijkere zaken, terwijl wij er voor zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw panden en de verhuur daar van.

Vraag de brochure aan of neem vrijblijvend contact op

Wilt u uw vastgoedbeheer uit handen geven en heeft u een eigen pand of ander vastgoed? Vraag dan onze brochure aan of neem vrijblijvend contact met ons op via info@sonsrealestate.nl of 085 004 7350. Wij zijn momenteel erg actief in alle grote steden (Den HaagRotterdam, Delft, Leiden, Utrecht, Amsterdam) in de randstad en uiteraard de omliggende plaatsen in de gehele Randstad. Wij bespreken dan graag de mogelijkheden en kosten voor uw vastgoedbeheer.

Het administratieve beheer uit handen geven

Wilt u ook het administratieve gedeelte uit handen geven zoals het opstellen van contracten, innen van huurpenningen en overige administratieve werkzaamheden zoals op tijd doorgeven van G/W/L, dan nemen wij ook deze taken graag op ons. Zo bent u volledig ontzorgt en zorgen wij dat u netjes elke maand op dezelfde datum van ons de huurpenningen ontvangt.

Wilt u ook het administratieve gedeelte uit handen geven zoals het opstellen van contracten, innen van huurpenningen en overige administratieve werkzaamheden zoals op tijd doorgeven van G/W/L, dan nemen wij ook deze taken graag op ons. Zo bent u volledig ontzorgt en zorgen wij dat u netjes elke maand op dezelfde datum van ons de huurpenningen ontvangt.

Zo zorgt Sons Real Estate voor huurders

Zo zorgen wij voor de werving en selectie van nieuwe huurders van uw pand. Dit doen wij ruim op tijd, zodat u niet of een niet al te lange tijd zonder huurders zit. Wij doen de werving & selectie volgens ons zelf ontwikkeld model waardoor wij vrijwel altijd de meest geschikte huurder voor uw pand selecteren.

Technische controles

Daarnaast houden wij indien gewenst steekproefsgewijs controles op uw pand. Zo controleren wij dat uw panden niet van binnen worden verwaarloosd/vervuild en dat de bewoners zich netjes aan uw huisreglement houden.

Onderhoudsplan

Vervolgens maken wij vrijblijvend een analyse van de staat van uw pand en stellen wij een onderhoudsplan op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten in de komende 20 jaar. Beschikt uw pand over een VVE dan stellen wij geen onderhoudsplan op. Wel schakelen wij daarbij heel snel wanneer er bijvoorbeeld een vaatwasser is verstopt of wanneer er bijvoorbeeld een deur niet meer goed sluit. Is er ook een lift in het pand aanwezig, brandblussers, alarminstallaties en/of sprinklers? Ook daar verzorgen wij het jaarlijks onderhoud van.

Andere mogelijk interessante pagina's

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!