Kantoorpand verkopen

 

Wilt u graag uw kantoorpand verkopen? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in het aan- en verkopen van kantoorpanden. Van begin tot eind wordt u ontzorgd gedurende de verkoop van uw kantoorpand. Wij helpen u bij de waardebepaling, stellen de brochures op, zoeken een koper, stellen de koopovereenkomst en staan aan uw zij tijdens de overdracht. Wij kunnen bij u vrijblijvend langs komen of op afstand bespreken wat uw wensen en voorwaarden zijn en in overleg meteen starten met een waardebepaling. Uw kantoorgebouw verkopen is nog nooit zo makkelijk geweest!

 

Waardeverhoging

De waarde van uw pand, daar heeft u waarschijnlijk al een idee van, maar wij kunnen vaak de waarde aanzienlijk verhogen. Hoe kunnen wij de waarde aanzienlijk verhogen? In veel gevallen met wat kleine aanpassingen en/of klein onderhoud, kan uw kantoorpand in waarde stijgen. Wij beschikken over onze eigen timmermannen, stukadoors, schilders en installateurs om waar nodig uw kantoorpand een goede opfrisbeurt te geven tegen geringste kosten. Wij weten precies waar kopers op letten dus kunnen we in veel gevallen met minimale kosten een aanzienlijke prijsverbetering creëren aan uw kantoorgebouw.

Wij maken een officiële waardebepaling van uw kantoor aan de hand van de locatie, staat van onderhoud, huurgegevens, keuring van het pand zelf en openbare bronnen.

 

‘’Een stille verkoop’’

Doordat wij al jaren meelopen, weten wij precies hoe wij uw kantoorpand in de markt moeten brengen. Na het vaststellen van een verkoopprijs in overleg met u, brengen wij uw pand middels ‘‘een stille verkoop’’ op de markt. Hierbij bieden wij uw kantoorpand aan bij ons enorme netwerk van particuliere en zakelijke beleggers, investeringsfondsen en andere vastgoedpartijen.

Uw pand onderhands verkopen levert namelijk het beste en snelste resultaat op. ‘’Een stille verkoop’’ zorgt ervoor dat uw kantoor enorm gewild is, hij is namelijk nog niet op de markt. Dit creëert een schaarste wat zal resulteren in een zo hoog mogelijk bod op uw pand!

Zodra er een koper is voor uw kantoorpand, zorgen wij dat een koopovereenkomst opgesteld wordt. Vervolgens zal deze koopovereenkomst, samen met alle relevante stukken naar de notaris gaan. Bij de verkoop kunnen wij u adviseren bij een notaris keuze. Zodra alle benodigde stukken ondertekend zijn, volgt alleen nog de overdracht.

 

Waarom uw kantoorpand verkopen door Sons Real Estate

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Aanzienlijke waarde verhoging
  • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers
  • Van begin tot eind ontzorgd
  • De koper betaald courtagekosten
  • Snel een goed bod zonder voorbehouden op uw kantoorpand
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.