Vastgoedbedrijf Sons Real Estate - Alle vastgoed diensten
Vastgoed

Vastgoedbedrijf Sons Real Estate

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van vastgoed.

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud

3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

2

Voor al uw vastgoed

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Vastgoed kopen of verkopen?

Wilt u uw vastgoed verkopen of wilt u vastgoed kopen als investering? Sons Real Estate is de vastgoedmakelaar voor de aan en verkoop van uw zakelijk of woningvastgoed. Wij zijn het vastgoedbedrijf dat is gespecialiseerd in beleggingspanden, woningen, kantoorpanden en bedrijfspanden. Ook zorgen wij voor een zorgeloze verkoop van vastgoedportefeuilles.Dankzij ons ruime netwerk aan particuliere beleggers, makelaars, vve’s, beleggingsfondsen en woningcorporaties brengen wij vraag en aanbod van vastgoed bij elkaar. Wij hebben voor elk vastgoed de juiste koper en vice versa. Zo kunnen wij snel schakelen bij de aankoop en verkoop van elk type vastgoed.


Vastgoed aanbod middels ‘’stille verkoop’’

Het grootste deel van het vastgoed dat wij verkopen bieden wij off market aan. Verkopers willen namelijk vaak hun privacy waarborgen en geen gelukzoekers over de vloer. Wij bieden het vastgoed dan middels ‘’stille verkoop’’ aan. Dat wil zeggen dat het vastgoed niet breed over de markt wordt verspreid. Wij brengen het vastgoed slechts bij een beperkt aantal potentieel geïnteresseerde kopers onder de aandacht.

Doordat het vastgoed slechts bij een klein deel van de markt terecht komt, blijft het vastgoed schaars en in trek. Bovendien kan met name zakelijk vastgoed snel besmet raken wanneer dit op de openbare markt terecht komt. Panden die breed verspreid worden zijn vaak snel besmet. Professionele vastgoedbeleggers weten namelijk dat dit de laatste verkoopmethode is, en er dus blijkbaar middels ‘’stille verkoop’’ geen interesse voor het vastgoed bleek te zijn.

Vastgoed

Vastgoedbeheer

Heeft u vastgoed aangekocht en wilt u er verder geen omkijken naar hebben? Geef dan het vastgoedbeheer uit handen. Sons Real Estate verzorgt het vastgoedbeheer van zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wij kunnen het beheer op allerlei niveaus voor u uitvoeren. En voeren dit uit voor zowel klein vastgoed als complete vastgoedportefeuilles. Zo kunt u er voor kiezen om alleen de onderhoudswerkzaamheden uit handen te geven tot het complete beheer van A tot Z. Bij elk type vastgoedbeheer voorzien wij onze klanten het gehele jaar door kosteloos van vastgoedadvies op maat door een van onze ervaren vastgoedspecialisten.


Vastgoed

Kenmerken vastgoedbedrijf Sons Real Estate

  • Jarenlange ervaring in vastgoedbemiddeling en vastgoedadvies
  • Biedingen zonder financieringsvoorbehoud
  • Volledig ontzorgt bij de aan of verkoop van uw vastgoed
  • Grootste landelijk netwerk van vastgoedinvesteerders
  • Vastgoed snel verkocht middels ‘’stille verkoop’’


Voorbeelden vastgoed typen

 -  Bedrijfsvastgoed

 -  Logistiek Vastgoed

 -  Zorg vastgoed

 -  Residentieel vastgoed

 -  Verhuurd vastgoed

Volledig ontzorgd van A tot Z

Wilt u uw vastgoed verkopen of wilt u vastgoed kopen? Wij ontzorgen onze relaties het gehele traject. Zo nemen wij alle taken op ons en hoeft u bij verkoop alleen in overleg met ons een verkoopprijs vast te stellen. Wij zorgen vervolgens voor de meest geschikte koper of vastgoed opkoper die naast een goed bod ook voldoet aan al uw overige voorwaarden en zijn wij altijd goed bereikbaar voor al uw vragen en/of opmerkingen.


Waardevermeerdering van vastgoed

Dankzij onze expertise in de bouw kunnen wij in één oogopslag zien waar er waardevermeerdering valt te behalen in vastgoed. Van het verduurzamen van het pand tot het wijzigen/uitbreiden van de indeling. Wij zien direct of er waardevermeerdering te behalen valt voor de aankoop of verkoop van vastgoed.


Lees meer over de vastgoed diensten

Werkgebied

Sons Real Estate is vooral actief in de grote steden als Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Utrecht en Delft. Vanuit het hoofdkantoor in Den Haag wordt een straal van 100 aangehouden voor de kleinere plaatsen en een straal van 200 tot 250 km voor de grotere plaatsen. Hierbij kunt u denken aan Zwolle, Eindhoven of Nijmegen.


Overige vastgoed diensten

 - Huis verkopen aan vastgoedmakelaar

 - Onroerend goed makelaar
 - Vastgoedkantoor