Uw pand of woning laten verhuren?

Sons Real Estate uw verhuurmakelaar voor zowel bedrijven als particulieren

9.4

4.4/5

Beoordeling van onze klanten 

Groot huurders netwerk

Goede rendementen met maandelijkse uitkeringen

Wij regelen alles van A tot Z (bemiddeling & onderhandeling panden, huurders voor uw investeringspand, huurovereenkomst & de koopovereenkomsten)

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Ook voor de verkoop van (verhuurde) woningen. Ontvang vandaag nog een bod.

Advies op maat

Maak gebruik van onze jarenlange kennis & ervaring

Groot huurders netwerk

Wij vinden passende huurders voor de beste voorwaarden

Alles van A tot Z geregeld

Wij regelen huurders, huurders-overeenkomsten, enzovoorts!

Uw woning of pand laten verhuren?

Verhuurmakelaar Sons Real Estate zorgt ervoor dat uw woning of pand tegen de beste voorwaarden wordt verhuurd. Wij regelen alles van A tot Z en geven u vastgoedadvies op maat. Ook de juridische zaken en onderhandelingen kunt u gerust aan ons overlaten. Als vastgoed makelaar stellen wij onze jarenlang opgebouwde kennis & ervaring aan u beschikbaar.

Voorbeelden verhuren van woningen of panden

  • Verhuren van studentenkamers aan studenten
  • Verhuren van kantoorpanden
  • Verhuren van winkelpanden of winkelruimtes
  • Verhuren van een tweede woning
  • Verhuren van een leegstaand bedrijvenpand
  • Verhuren aan arbeidsmigranten

Waarom verhuren met Sons Real Estate

Regels van woning verhuur

Wanneer u een huis wilt verhuren dan dient er rekening te worden gehouden met regels en wetgeving. Er zijn vaste regels zoals bijvoorbeeld het bouwbesluit en regels van de huurcommissie, maar daarnaast heeft iedere gemeente ook zijn eigen regels. Deze kunnen staan in de huisvestingsverordening, maar ook in het bestemmingsplan. Al deze wet en regelgeving moet goed onderzocht worden voordat u een huis gaat aankopen om te verhuren. U kunt namelijk pas een huis kopen om te verhuren als u zeker weet dat er aan al deze regels kan worden voldaan. Zo kan namelijk niet ieder huis worden gekocht voor de verhuur. Het is daarom van groot belang dat er eerst een goed vooronderzoek wordt verricht voor de aankoop van een beleggingspand.

Huis verkopen is dat rendabel?

Een huis kopen en verhuren kan zeer rendabel zijn. Het is echter wel van groot belang om goed onderzoek te verrichten naar de locatie waar u een huis wilt kopen. Voor hoeveel worden woningen verhuurd op deze locatie. Wat is de prijs van de woning? Is een woning het gehele jaar verhuurd op deze plek en dus ook in crisistijden? U kunt alleen een goed rendement behalen op een woning wanneer de vraagprijs van de woning goed is en de potentiële huurinkomsten hoog genoeg. Daarnaast is het van groot belang om een huis te kopen en te verhuren op een plek waar er altijd huurders voor te vinden zijn zodat u er van verzekerd bent dat het rendabel blijft.

 

Wij helpen bij verhuur van bedrijfspanden

Het is niet altijd mogelijk om een bedrijfspand direct te verhuren. Soms is een transformatie nodig, maar per gemeente wordt bepaald in welke buurten bedrijven of bijvoorbeeld studentenhuizen zich mogen vestigen. In veel gevallen is er een vergunning nodig en wij voorzien u op dit gebied ook van het juiste advies.

Werkwijze verhuurmakelaar

1. Intake

Geef het adres van uw woning of pand door. Geef zoveel mogelijk informatie door. Mocht u advies nodig hebben, dan kunnen wij u adviseren op het gebied van vastgoed verhuur. U kunt namelijk op verschillende manieren verhuren. Zowel zakelijk als particulier. 

2. Aan de slag

Wij geven u advies over het beoogde verhuurtraject. Hierna zullen wij op zoek gaan naar geschikte huurders voor uw pand of woning. Gedurende de onderhandelingen, kan het zijn dat bepaalde zaken onderling moeten worden afgestemd. De bal ligt hier volledig bij onze verhuurmakelaars en zij zorgen er dan ook voor dat we met de juiste huurders aan de slag gaan.

3. Afronden

Na het vinden van de meest geschikte huurders, dan zal na de onderhandelingen het papierwerk geregeld moeten worden. En dit zal met grote zorg moeten worden gedaan. Denk aan belangrijke contractuele zaken zoals onderhoud, de optie om het vastgoed te kunnen aankopen of de verlengingstermijn.

4. Nazorg

Ook als alles loopt, blijven wij geïnteresseerd in uw huurproject. Heeft u advies nodig of heeft u ergens geen kennis van? Als vastgoed verhuurmakelaar kunt altijd advies bij ons inwinnen.

Meer informatie

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag, maar is ook actief in de gehele randstad en alle middelgrote steden van Nederland. Wij zijn bereikbaar per e-mail via sales@sonsrealestate.nl, per telefoon via 085 004 7350 of via ons digitale contact formulier.

Liever direct contact?

Neem contact op met onze vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Zeer ervaren in verhuur en beheer
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!