Vastgoedadviseur

Wij adviseren en nemen alle zorgen van u over bij het aankopen, verkopen, financieren, transformeren, beheren en verhuren van vastgoed.
Advies gebaseerd op 20+ jaar ervaring

Waarom Sons Real Estate?

Beschikt over een groot netwerk aan woningcorporaties, makelaars, gemeenten en beleggers waardoor wij de beste beleggingsobjecten aangeboden krijgen met solide rendement
Ruime ervaring in vastgoedadvies. Waardoor wij zowel in economische goede als slechte tijden de kansen(parels) in de vastgoedmarkt weten te vinden.
Beschikt over een eigen bouwbedrijf, waardoor wij beleggingsobjecten welke in slechte staat bevinden scherp voor u kunnen aankopen en scherp kunnen verbouwen.
Voert ook vastgoedbeheer uit. Zo kunnen wij het complete beheer voor u uit handen nemen, zodat u geen enkel omkijken heeft naar uw vastgoed heeft. Denk hierbij aan contact met de huurders, eventueel onderhoud, incasseren van huurpenningen
20+ jaar ervaring en vastgoedkennis in huis
Beoordeeld met een 9.4
Ruime ervaring

Ruime ervaring in vastgoedadvies en beheer

Alle soorten vastgoed

Voor advies aan zowel particulieren als bedrijven

Brede dienstverlening

Sons voert ook vastgoedbeheer uit en beschikt over een bouwbedrijf

Home / Vastgoed / Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur?

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies nodig heeft betreft de aan of verkoop van vastgoed? Sons Real Estate is de vastgoedadviseur voor zowel particuliere als zakelijke beleggers. Wij adviseren beleggers bij alle vraagstukken met betrekking tot de aankoop of verkoop van vastgoed. Wij ontwikkelen naast advies in vastgoed ook vastgoed strategieën die altijd werken!

Sons Real Estate vastgoedkantoor

Nicky van der Meer
Vastgoedadviseur
085-0047350

Tweede huis kopen als belegging

Overweegt u bijvoorbeeld om een tweede huis te kopen als belegging en wilt u graag het beste advies? Sons Real Estate geeft u dan vastgoedadvies op maat. Vaak hebben beginnende beleggers namelijk geen enkel idee waar op gelet moet worden bij de aankoop van een courant beleggingspand. Denk hierbij aan regelgeving, belastingen, huurrecht, locatie, technische staat van het pand en toekomstige waardestijging. Bij de aankoop van een tweede huis als belegging is het namelijk van groot belang om al deze onderdelen zorgvuldig te doorlopen. Hier komt een vastgoedadviseur goed van pas. Zo bent u er namelijk van verzekerd dat u bij de aankoop van uw eerste beleggingspand direct de juiste beslissing neemt. 

Zakelijke investeerders

Bij zakelijke investeerders adviseren wij vaak weer bij hele andere vraagstukken. Wilt u bijvoorbeeld een bedrijfspand aankopen en uw huidige kantoorpand verkopen. Of is er een vastgoedportefeuille die u kunt aankopen en wilt u een afweging maken? Bij dit soort vraagstukken is het financieel advies namelijk een zeer groot onderdeel van het vastgoedadvies voor uw bedrijf.

Wat is de taak van een vastgoedadviseur?

Een vastgoedadviseur schets een zo realistisch mogelijk beeld van het profijt dat u als belegger heeft van een bepaalde vastgoedbelegging. Om tot een advies te kunnen komen worden er verschillende berekeningen gemaakt, rekening houdend met de omgevingsfactoren. Op basis van deze berekeningen en advies kunt u als belegger besluiten om wel of niet te beleggen in het betreffende vastgoed object. Hierbij dienen wij als vastgoedadviseur als een tussenpersoon tussen verkopende en kopende partij.

Waarom kiezen voor vastgoedadvies van Sons Real Estate?

Onze dienstverlening

Vastgoed financieren

Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp...

Vastgoed verkopen

Wilt u uw vastgoed verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de...

Investeren in vastgoed

Heeft u een vastgoedportefeuille en wilt u dat het beheer uit handen...

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

5/5

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!