Vastgoedportefeuille verkopen?

Uw partner bij het aankopen, verkopen en beheren van alle soorten vastgoedportefeuilles.
Voor het verkopen van alle soorten portefeuilles

Waarom Sons Real Estate?

Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
Zeer groot netwerk aan beleggers, investeringsfondsen, en andere potentiële kopers
Geen kosten aan verbonden. De koper betaald de courtagekosten.
Van begin tot het eind ontzorgd
Geen financieel voorbehoud bij de koper
Zowel voor het kopen en verkopen van uw vastgoed
20+ jaar ervaring en vastgoedkennis in huis
Uiteraard ook voor woningportefeuilles
Beoordeeld met een 9.4
Beoordeeld met 9,4

Klanten beoordelen ons momenteel met een 9,4!

Groot netwerk

Wij verkopen binnen ons grote investeerdersnetwerk

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop op uw vastgoed

Home / Vastgoed / Vastgoedportefeuille verkopen

Uw vastgoedportefeuille verkopen?

Heeft u behoefte aan een verkoop van uw vastgoedportefeuille? Sons Real Estate is gespecialiseerd in vastgoed en onroerend goed. Dankzij ons omvangrijke netwerk verkopen wij uw vastgoed tegen een goed bod. Wij begeleiden u van begin tot eind bij het succesvol verkopen van uw vastgoed.

Sons Real Estate is specialist op het gebied van beleggingspanden, zoals woningen, bedrijfspanden, studentenhuizen, appartementen of kantoorpanden. Wij zorgen er tevens voor dat leegstaande gebouwen nieuw leven in wordt geblazen. Als u uw vastgoedportefeuille wilt verkopen, is een geschikte koper dus zo gevonden. Lees ook meer over het te koop zetten van vastgoedportefeuilles binnen de werkwijze van Sons Real Estate.

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u uw vastgoed wilt verkopen, komen wij altijd eerst vrijblijvend bij u langs om de verkoop te bespreken. We bespreken uw wensen en voorwaarden en we kunnen in overleg meteen met een waardebepaling starten.

Wilt u uw vastgoed snel verkopen en heeft u hier geen tijd voor dan kunnen wij ook op afstand een waardebepaling maken of in overleg met u direct een verkoop prijs afspreken. Zo kunnen we snel schakelen en uw beleggingspand snel verkopen aan partijen die geen financiering nodig hebben. We kunnen zo namelijk al na het tekenen van het koopcontract binnen anderhalve week bij de notaris zitten voor de overdracht.

Waarde van uw vastgoedportefeullie

Waarschijnlijk heeft u al een idee van de waarde van uw pand, echter kunnen wij in veel gevallen met wat aanpassingen en/of klein onderhoud de waarde aanzienlijk verhogen. Wij beschikken over onze eigen timmermannen, schilders, stukadoors en installateurs om waar nodig tegen de geringste kosten uw vastgoed een goede opfrisbeurt te geven.

Vervolgens maken wij een officiële waardebepaling van uw vastgoed aan de hand van de locatie, huurgegevens, staat van onderhoud, openbare bronnen en een keuring van het pand zelf. Ook voor het uitbreiden of opbouwen van uw vastgoedportefeuille.

"Een stille verkoop"

Wanneer wij in samenspraak tot een verkoopprijs zijn gekomen, bieden wij het pand aan op de markt middels ‘’een stille verkoop’’. Hierbij bieden wij uw vastgoed aan bij investeerders, fondsen en particuliere beleggers waarvan wij weten dat zij geïnteresseerd zullen zijn in uw vastgoed. Uw woning komt zo dus niet op de openbare consumenten markt terecht, en wordt dus alleen aangeboden aan beleggers.

Doordat wij al jaren meelopen, weten wij precies hoe wij uw pand in de markt moeten brengen en zo het best mogelijke bod zonder voorbehoud van financiering voor u krijgen.

Bij de verkoop van uw vastgoed ontzorgen wij u dus volledig en nemen wij het gehele proces uit handen. Uiteraard gaat alles natuurlijk wel in samenspraak.

 

Onze dienstverlening

Vastgoedadviseur

Bent u op zoek naar een vastgoedadviseur, omdat u advies wilt in investeren in...

Vastgoed Financieren

Wilt u een beleggingspand kopen en uw vastgoed financieren? Dan is hulp...

Investeren in Vastgoed

Heeft u een vastgoedportefeuille en wilt u dat het beheer uit handen...

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!