Vastgoed ontwikkelaar - Ontwikkeling van alle soorten vastgoed
Vastgoed ontwikkelaar

Vastgoed ontwikkelaar

Voor advies, transformatie en ontwikkeling van vastgoed

Alle soorten vastgoed

Voor ontwikkeling en renovatie van alle soorten vastgoed

Integrale aanpak

Van oudshers is Sons Real Estate een aannemersbedrijf

Advies op maat

Wij doen ook vastgoedadvies, financiering en transformatie

Home / Vastgoed / Vastgoed ontwikkeling

vastgoed ontwikkelaar

Vastgoed ontwikkelaar

Bent u op zoek naar een vastgoed ontwikkelaar? Sons Real Estate is van oudsher een bouwonderneming met veel kennis en ervaring op het gebied van vastgoed ontwikkeling. Heeft u leegstaande panden die moeten worden getransformeerd tot kantoor verblijf? Of heeft u de wens om een oud kantorenpand te transformeren tot woningruimtes? Vraag advies op maat aan bij Sons Real Estate. Wij ontwikkelen naast advies in vastgoed ook vastgoed strategieën die altijd werken!

Vastgoed ontwikkelaar

Alle soorten vastgoed transformaties

Sons Real Estate helpt u bij het realiseren van het door u gewenste vastgoed. Naar transformatie van kantorenpand naar woningen of andersom, bent u van harte welkom voor ieder soort vastgoed transformatie. Heeft u bijvoorbeeld een woning of pand en wilt u dit gebruiken voor andere doeleinden? Informeer naar de mogelijkheden bij een van onze medewerkers. 

Zakelijke investeerders

Is uw project net iets te groot voor u of wilt u samenwerken met een ervaren vastgoedonderneming? Samen ontwikkelen wij alle soorten vastgoed! Wij beschikken over een groot investeerdersnetwerk en dankzij onze achtergrond als bouwonderneming is geen project voor ons te klein. Leg ons uw beoogde vastgoedproject voor en wij nemen contact met u op.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate?

  • Beschikt over een groot netwerk aan woningcorporaties, makelaars, gemeenten en beleggers waardoor wij de beste beleggingsobjecten aangeboden krijgen met een minimaal rendement van 7%.
  • Ruime ervaring in vastgoedontwikkeling
  • Van oudsher een bouwonderneming met ruime ervaring in het realiseren van vastgoed ontwikkeling
  • De juiste contacten en kennis om ieder soort vastgoedproject tot een groot succes te maken!
  • Actief in de randstad, waaronder Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht. En in de middelgrote steden van alle provincies

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek