Vastgoedbeheer Den Haag

Vastgoedbeheer voor losse panden tot complete vastgoedportefeuilles in de regio Rotterdam & Rijnmond. Sons Real Estate uw vastgoedbeheerder!
Voor beheer van alle soorten vastgoed

Vastgoedbeheer Sons

Beschikt over eigen timmermannen, schilders, stukadoors en installateurs, waardoor uw onderhoudskosten zo laag mogelijk blijven
Gericht op waarde behoud van uw vastgoed
Zowel volledige uitbesteding van uw vastgoedbeheer als losse diensten is mogelijk
Zelf ontwikkeld werving & selectie methode
Zoekt altijd naar aanpassingen voor rendementsverhoging
Wij houden van snel schakelen en volledige ontzorging
Beoordeeld met een 9.4
Alle soorten panden

Voor beheer van een kleinschalige woning tot vastgoedportefeuilles

Vastgoedbeheer op maat

Keuze uit technisch, commercieel en/of financieel beheer

Vrijblijvend advies

Wij verlenen vrijblijvend advies ter behoud of verhoging van de waarde

Vastgoedbeheer Rotterdam en omstreken

Beschikt u over een beleggingspand, kantoorpand of complete vastgoedportefeuille? Sons Real Estate kan het beheer zowel gedeeltelijk als volledig overnemen. Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en voert o.a. het technisch, commercieel en financieel beheer uit van vastgoedeigenaren uit Den Haag en omstreken.

Heeft u interesse? Vraag dan meteen een brochure aan of neem direct contact met ons op! De verkoopafdeling is op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur via het telefoonnummer 085 004 7350.

Van beleggingspand tot complete portefeuilles

Van oudsher was Sons Real Estate een bouwonderneming. In de loop der jaren is ons bedrijf zich meer gaan richten op vastgoed, vastgoed transformatie en uiteindelijk het beheer van alle soorten vastgoed. Het beheer is ooit begonnen doordat wij beleggingspanden klaarstoomden voor onze oud-medewerkers en tegenwoordig ook startende beleggers. Wij beheren anno 2020 alle soorten vastgoed en dit in 

Neem direct contact op of vraag de brochure vandaag nog aan

Wilt u een offerte ontvangen voor het laten beheren van uw vastgoed? Vraag direct een offerte aan of bel ons op ons gebruikelijke telefoonnummer. Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure toesturen, waarin onze diensten en tarieven beschreven staan. Via Sons Real Estate  kunt u het volledige beheer uit handen geven óf een deel van ons vastgoedbeheer pakket. Deze bestaat grotendeels uit:

  • Technisch beheer
  • Commercieel beheer
  • Financieel beheer
  • Leegstandsbeheer

Het administratieve beheer uit handen geven

Wilt u ook het administratieve gedeelte uit handen geven zoals het opstellen van contracten, innen van huurpenningen en overige administratieve werkzaamheden zoals op tijd doorgeven van G/W/L, dan nemen wij ook deze taken graag op ons. Zo bent u volledig ontzorgt en zorgen wij dat u netjes elke maand op dezelfde datum van ons de huurpenningen ontvangt.

Wilt u ook het administratieve gedeelte uit handen geven zoals het opstellen van contracten, innen van huurpenningen en overige administratieve werkzaamheden zoals op tijd doorgeven van G/W/L, dan nemen wij ook deze taken graag op ons. Zo bent u volledig ontzorgt en zorgen wij dat u netjes elke maand op dezelfde datum van ons de huurpenningen ontvangt.

Zo zorgt Sons Real Estate voor huurders

Zo zorgen wij voor de werving en selectie van nieuwe huurders van uw pand. Dit doen wij ruim op tijd, zodat u niet of een niet al te lange tijd zonder huurders zit. Wij doen de werving & selectie volgens ons zelf ontwikkeld model waardoor wij vrijwel altijd de meest geschikte huurder voor uw pand selecteren.

Technische controles

Daarnaast houden wij indien gewenst steekproefsgewijs controles op uw pand. Zo controleren wij dat uw panden niet van binnen worden verwaarloosd/vervuild en dat de bewoners zich netjes aan uw huisreglement houden.

Onderhoudsplan

Vervolgens maken wij vrijblijvend een analyse van de staat van uw pand en stellen wij een onderhoudsplan op. Zo weet u precies wat u kunt verwachten in de komende 20 jaar. Beschikt uw pand over een VVE dan stellen wij geen onderhoudsplan op. Wel schakelen wij daarbij heel snel wanneer er bijvoorbeeld een vaatwasser is verstopt of wanneer er bijvoorbeeld een deur niet meer goed sluit. Is er ook een lift in het pand aanwezig, brandblussers, alarminstallaties en/of sprinklers? Ook daar verzorgen wij het jaarlijks onderhoud van.

Andere mogelijk interessante pagina's

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!