Studio verkopen?

Graag uw studio verkopen zonder makelaarskosten? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van studio’s. Wij zorgen dat uw studio voor een eerlijke en marktconforme prijs middels ‘’stille verkoop’’ snel wordt verkocht.

Verkoop direct uw studio zonder makelaar via Sons Real Estate

Vrijblijvend bod ontvangen

Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Studio verkopen

Direct huis verkopen, verkoop uw woning direct aan Sons Real Estate

Graag uw studio verkopen zonder makelaarskosten? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van studio’s. Wij zorgen dat uw studio voor een eerlijke en marktconforme prijs middels ‘’stille verkoop’’ snel wordt verkocht. Al uw zorgen worden ontnomen tijdens de verkoop, en wij begeleiden u van begin tot eind bij het succesvol verkopen van uw studio. Wij brengen geen makelaarskosten in rekening bij u als verkoper. De verkoop van uw studio kost u dus helemaal niets!

Studio snel verkopen

Snel uw studio verkopen zonder zorgen en tegen de beste prijs? Wij beschikken over het grootste kopersnetwerk van zowel particulieren als zakelijke beleggers. Zij bieden zonder financieringsvoorbehoud op uw studio. Zo bent u er van verzekerd dat uw studio snel en direct verkocht is. 

Wij brengen vrijblijvend een bezoek aan uw studio of kunnen op afstand uw wensen en voorwaarden bespreken. Indien u uw studio bij ons in de verkoop wilt zetten, komen wij een bezoek aan uw studio brengen. Na het zien van de studio kunnen wij een officiële waardebepaling maken aan de hand van de locatie, keuring van de studio zelf en de staat van onderhoud. Vervolgens zullen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen.

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Manier van verkoop studio

Wij weten precies hoe wij uw studio in de markt moeten brengen, doordat wij gespecialiseerd zijn in studio verkoop. Bij Sons Real Estate zorgen wij dat u het beste bod zonder voorbehoud van financiering krijgt. Middels ‘’stille verkoop’’ wordt uw studio op de markt aangeboden. Hierbij bieden wij uw studio aan bij particulieren en zakelijke potentiële kopers, waarvan wij weten dat zij met zekerheid geïnteresseerd zijn in uw studio. 

Bij de verkoop hoeft u zich dus niet druk te maken dat uw studio niet snel genoeg verkocht raakt. Wij nemen volledig het gehele verkoopproces uit handen, maar handelen altijd in overleg met u uiteraard. Wij zorgen in een zeer korte tijd voor een koper, stellen de koopovereenkomst op, zorgen dat alle documenten bij de notaris terecht komen en ondertekend worden door alle partijen. Tot slot bespreken wij samen met u wanneer de overdracht gaat plaatsvinden. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Werkgebied

Sons Real Estate is landelijk actief. Wij verkopen dus door het gehele land studio’s aan particulieren, expats en beleggingsmaatschappijen. U kunt dus in elke plaats bij ons terecht voor de verkoop van uw studio of studio’s.

Lees meer binnen onze website

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!