Uw studio verkopen? Ontvang een vrijblijvend bod
arrow_drop_up arrow_drop_down
Huis verkopen zonder makelaar

Studio verkopen?

Verkoop direct uw studio zonder makelaar via Sons Real Estate

Direct het beste bod Geen makelaarskosten Ontvang gratis een vrijblijvend bod Studio's in alle staten

Studio verkopen

Graag uw studio verkopen? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van studio’s. Wij zorgen dat uw studio voor een eerlijke en marktconforme prijs middels ‘’stille verkoop’’ snel wordt verkocht. Al uw zorgen worden ontnomen tijdens de verkoop en wij begeleiden u van begin tot eind bij het succesvol verkopen van uw studio. 

Studio snel verkopen

Snel uw studio verkopen zonder zorgen en voor een marktconforme prijs, is waar Sons Real Estate u bij kan helpen. Wij zullen vrijblijvend een bezoek brengen aan uw studio of op afstand uw wensen en voorwaarden bespreken. Indien u uw studio bij ons in de verkoop wilt zetten, komen wij een bezoek aan uw studio brengen. Na het zien van de studio kunnen wij een officiële waardebepaling maken aan de hand van de locatie, keuring van de studio zelf en de staat van onderhoud. Vervolgens zullen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen.

null

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Snelle verkoop is haalbaar
  • Van begin tot eind ontzorgd
  • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere kopers
  • en andere potentiële kopers
  • Geen kosten aan verbonden. De koper betaald courtagekosten
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Manier van verkoop

Wij weten precies hoe wij uw studio in de markt moeten brengen, doordat wij al jaren meelopen. Bij Sons Real Estate zorgen wij dat u het beste bod zonder voorbehoud van financiering krijgt. Middels ‘’stille verkoop’’ wordt uw studio op de markt aangeboden. Hierbij bieden wij uw studio aan bij particulieren en zakelijke potentiële kopers, waarvan wij weten dat zij met zekerheid geïnteresseerd zijn in uw studio. 

Bij de verkoop hoeft u zich dus niet druk te maken dat uw studio niet snel verkocht wordt. Wij nemen volledig het gehele verkoopproces uit handen, maar handelen altijd in overleg met u uiteraard. Wij zorgen in een zeer korte tijd voor een koper, stellen de koopovereenkomst op, zorgen dat alle documenten bij de notaris terecht komen en ondertekend worden door alle partijen. Tot slot bespreken wij samen met u wanneer de overdracht gaat plaatsvinden. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.


Lees meer binnen onze website

  - Over ons

  - Veelgestelde vragen

  - Blog

  - Kennisbank


null