Uw studio verkopen? Sons Real Estate de specialist in verkoop studio's
Studio verkopen

Studio verkopen?

Verkoop direct uw studio zonder makelaar via Sons Real Estate

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis en geen financieringsvoorbehoud

3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

2

Voor alle huizen

Verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Studio verkopen

Graag uw studio verkopen zonder makelaarskosten? Bij Sons Real Estate zijn wij gespecialiseerd in de aan- en verkoop van studio’s. Wij zorgen dat uw studio voor een eerlijke en marktconforme prijs middels ‘’stille verkoop’’ snel wordt verkocht. Al uw zorgen worden ontnomen tijdens de verkoop, en wij begeleiden u van begin tot eind bij het succesvol verkopen van uw studio. Wij brengen geen makelaarskosten in rekening bij u als verkoper. De verkoop van uw studio kost u dus helemaal niets!


Studio snel verkopen

Snel uw studio verkopen zonder zorgen en tegen de beste prijs? Wij beschikken over het grootste kopersnetwerk van zowel particulieren als zakelijke beleggers. Zij bieden zonder financieringsvoorbehoud op uw studio. Zo bent u er van verzekerd dat uw studio snel en direct verkocht is. 

Wij brengen vrijblijvend een bezoek aan uw studio of kunnen op afstand uw wensen en voorwaarden bespreken. Indien u uw studio bij ons in de verkoop wilt zetten, komen wij een bezoek aan uw studio brengen. Na het zien van de studio kunnen wij een officiële waardebepaling maken aan de hand van de locatie, keuring van de studio zelf en de staat van onderhoud. Vervolgens zullen wij in overleg met u een verkoopprijs opstellen.

Studio verkopen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

  • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
  • Snelle verkoop is haalbaar
  • Van begin tot eind ontzorgd
  • Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere kopers
  • en andere potentiële kopers
  • Geen kosten aan verbonden. De koper betaald courtagekosten
  • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis
  • U kunt ook een verhuurde studio met huurders erin verkopen

Manier van verkoop studio

Wij weten precies hoe wij uw studio in de markt moeten brengen, doordat wij gespecialiseerd zijn in studio verkoop. Bij Sons Real Estate zorgen wij dat u het beste bod zonder voorbehoud van financiering krijgt. Middels ‘’stille verkoop’’ wordt uw studio op de markt aangeboden. Hierbij bieden wij uw studio aan bij particulieren en zakelijke potentiële kopers, waarvan wij weten dat zij met zekerheid geïnteresseerd zijn in uw studio. 

Bij de verkoop hoeft u zich dus niet druk te maken dat uw studio niet snel genoeg verkocht raakt. Wij nemen volledig het gehele verkoopproces uit handen, maar handelen altijd in overleg met u uiteraard. Wij zorgen in een zeer korte tijd voor een koper, stellen de koopovereenkomst op, zorgen dat alle documenten bij de notaris terecht komen en ondertekend worden door alle partijen. Tot slot bespreken wij samen met u wanneer de overdracht gaat plaatsvinden. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 085 004 7350.


Werkgebied

Sons Real Estate is landelijk actief. Wij verkopen dus door het gehele land studio's aan particulieren, expats en beleggingsmaatschappijen. U kunt dus in elke plaats bij ons terecht voor de verkoop van uw studio of studio's.


Lees meer binnen onze website

  - Over ons

  - Veelgestelde vragen

  - Blog

  - Kennisbank