Huis snel verkopen

Wilt u uw huis snel verkopen? Heeft u al een andere woning gekocht en wilt u niet te lang met twee hypotheken zitten dan is het van groot belang dat u uw huis snel verkoopt. Gaat u emigreren op korte termijn en wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen? Dan is het vinden van een koper op korte termijn van groot belang.

Zo zijn er natuurlijk nog tientallen andere redenen waarom u uw huis snel wilt verkopen. Sons Real Estate is gespecialiseerd in het snel verkopen van een huis. Wanneer de woning zeer snel verkocht moet worden dan moet er natuurlijk snel geschakeld worden. Wij komen daarom altijd op zeer korte termijn vrijblijvend bij u langs om uw woning te bezichtigen zodat we heel snel met een waardebepaling kunnen komen.

 

Snel huis verkopen

Hoe werken wij om uw huis direct te kunnen verkopen. Eerst kijken we of de woning in de huidige staat en indeling zichzelf snel verkoopt. Is dit het geval dan hoeft er verder niks aangepast te worden. Zijn er wel wat punten uitgekomen dan kunnen wij met onze eigen vastgoedonderhoud wat kleine aanpassingen of waar nodig een likje verf het één en ander heel snel aanpassen. Zo heeft u met geringe kosten de grootste kans dat u uw huis snel verkoopt.

Vervolgens kijken we naar de styling van de woning. Moet de woning opnieuw gestyled worden of hoeft er verder niks aan gedaan te worden? Al hoeft er niks aan gedaan te worden dan kan er direct gestart worden met de fotoshoot. Zijn er nog wel wat aandachtspunten dan kunnen wij met onze eigen styliste en meegebrachte decoratie uw woning snel stylen. Ook dit kan leiden tot een snelle verkoop van uw woning.

Scherpe bieden vanaf vraagprijs. Wanneer u een scherpe bieden vanaf prijs heeft, dan zal er veel animo zijn voor uw woning. Mensen die de woning komen bezichtigen zullen dit ook merken, waardoor de woning nog gewilder wordt. Wanneer er potentiele kopers tussen zitten die verliefd raken op uw woning, dan zal de prijs snel worden opgedreven. Er zal tegen elkaar opgeboden worden boven de vraagprijs, waardoor u het maximaal haalbare uit uw woning haalt en uw huis direct kunt verkopen.

Een bijkomend voordeel is dat wij uw woning al binnen één dag op alle relevante online huizensites zoals Funda kunnen plaatsen, ook komt er direct een te koop bord in de tuin zodat de verkoop meteen kan starten. Nadat uw huis online staat dan kan het in deze tijd heel snel gaan met de verkoop. Er kan namelijk al heel snel een bezichtiging plaatsvinden, wanneer er zeer geïnteresseerden zijn. Wist u namelijk dat uw woning het meest wordt bekeken op de dag van plaatsing. De dagen hierna neemt dit namelijk aanzienlijk af.

 

Woning snel verkopen aan Sons Real Estate

 

Wilt u niet in onzekerheid zitten en wilt u uw woning op de aller snelste manier verkopen? Sons Real Estate kan uw woning ook kopen. Wij brengen dan binnen 24 uur een bod uit op uw woning. Ons bod is vrijwel altijd zonder voorbehoud van financiering zodat u zeker bent van de verkoop.

Waardebepaling van uw woning

Spreekt onze richtprijs u aan? Dan kunnen wij een taxateur bij u langs laten rijden, wanneer het u uitkomt. Dit is geheel kosteloos en vrijblijvend en verplicht u tot niets. Aan de hand van de taxatie brengen wij een definitief bod uit op uw woning.

Andere makelaar zoeken

Staat uw woning al een hele poos te koop en houdt de makelaar u niet op de hoogte of komt hij niet met nieuwe ideeën om uw woning sneller te kunnen verkopen? Dan is het wellicht verstandig om over te stappen naar een andere makelaar.

Wanneer u toch bent overgestapt naar een andere makelaar is het dan ook meteen een goede reden om een open huis te organiseren. De makelaar zal in overleg met u via alle kanalen proberen zoveel mogelijk bezoekers te trekken naar uw woning. Wanneer er veel bezoekers zijn dan zien kopers dat de woning zeer gewild is en dat ze snel moeten schakelen, al willen ze de boot niet missen. Dit kan tot een snel bod leiden.

Snelle verkoop van de woning

Bent u akkoord met ons bod? Dan kan de notaris direct starten met het opstellen van de koopovereenkomst. Er wordt vervolgens een afspraak gemaakt bij de notaris en uw huis is definitief verkocht. U kunt op deze manier uw huis dus snel verkopen en u heeft direct geld.

Contact

Al wilt u uw huis zo snel mogelijk verkopen en u woont in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Leiden, Delft, Amsterdam of andere plaatsen gelegen in deze regio’s en de randstad dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij zijn op werkdagen te bereiken tussen 08:00 uur en 17:00 uur op het nummer 070 737 0462. Ook kunt u ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl