Zoekt u een online makelaar?

De online makelaar een goedkope oplossing voor een waardevolle verkoop van uw (bedrijfs)vastgoed of woning

+1850 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen totdat u iets anders heeft gevonden
U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en notariskosten
Binnen één week bij de makelaar indien gewenst
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Online makelaar

Bent u op zoek naar een online makelaar voor de verkoop van uw huis? De zoektocht naar een geschikt makelaarskantoor kan een lastige weg blijken te zijn. Sons Real Estate helpt u uw woning of bedrijfsvastgoed te verkopen. Omdat de woningen aan zowel aan de reguliere markt als aan ons gesloten investeerders netwerk worden aangeboden, is de verkoopmarkt waarin wij opereren omvangrijker. Meer zekerheid voor de verkoop van uw vastgoed of woning is een groot voor u. Echter wordt er ook snel geschakeld. Afhankelijk van uw wensen is het mogelijk binnen een week uw woning te hebben verkocht. 

Voorkomen dat uw woning langer dan 6 maanden op Funda staat

Heeft u een woning die al langer op Funda staat, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen. Wij bekijken objectief naar uw situatie en geven concreet advies om het beste uit uw situatie te halen. Concrete marktkennis en jarenlange ervaring helpen ons om uw woning met de juiste werkwijze te verkopen. Het is niet altijd de beste methoden om de hoogste vraagprijs te vragen. Daar komt bij kijken dat niet iedereen beschikt over actuele marktkennis. Per stad verschillen de omstandigheden en strategieën die makelaars toepassen. Zo wordt in grote steden veelal geboden boven de vraagprijs en in andere steden liggen de verkoopprijzen weer iets onder de gemiddelde vraagprijs. Doordat wij beschikken over meerdere opties, is zekerheid van een optimale verkoop via ons als vastgoedmakelaar een sterk punt van onze unieke formule.

Wat doen wij

Er gaan natuurlijk een hoop vragen door uw hoofd waarop u het liefst allemaal antwoord krijgt voordat u de keuze laat vallen op één specifieke makelaar. Heeft de makelaar ervaring met het verkopen van woningen in onze straat? Is het een actieve makelaar die er alles aan doet om onze woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen? Welke ervaringen hebben andere mensen met deze makelaar en zijn ze goed bereikbaar? En zo zijn er nog een tal van vragen die natuurlijk waarop u natuurlijk graag een antwoord wilt. Daarom adviseren wij dan ook ten alle tijde om eerst goed vooronderzoek te doen door ervaringen van anderen te lezen op het internet, het bezoeken van de website van de makelaar, telefonisch contact op te nemen met de makelaar om te kijken hoe u te woord wordt gestaan. En zo zijn er nog veel meer kleine vooronderzoeken die u kunt verrichten, voordat u een makelaar bij u thuis uitnodigt.

Waarom makelaarskantoor Sons Real Estate

Een goed bod dankzij groot kopers netwerk

Sons Real Estate, ontvangt dagelijks tientallen gespecificeerde zoekopdrachten van klanten die op zoek zijn naar een nieuwe woning bij u in de wijk. Zo hebben wij in de meeste gevallen al geïnteresseerde potentiële kopers voor uw woning voordat wij hem openbaar hoeven te maken. Zo kunnen wij snel schakelen, wanneer u bijvoorbeeld al een andere woning op het oog heeft, maar hier pas een bod op wilt uitbrengen op het moment dat uw eigen woning verkocht is.

Jarenlange marktkennis voor een zorgeloze verkoop

Bij de verkoop van uw woning zijn een aantal dingen van groot belang. Een makelaar die kennis van zaken heeft, een groot klantenbestand heeft, bekend is in uw wijk, die actief bezig is met de verkoop van uw woning en die u vooral goed op de hoogte houdt van de voortgang van de verkoop en terug komt met feedback. Wanneer deze zaken op orde zijn dan heeft u te maken met de ideale omstandigheden om uw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Sons Real Estate, weet wat belangrijk is en weet wat de verkoop van uw huis teweeg kan brengen. Wij weten welke verantwoordelijkheid hier bij komt kijken en hoe hier mee om te gaan. Wij zijn daardoor zeer gedreven en zullen er dan ook alles aan doen om de verkoop van uw woning succesvol af te ronden.

Meer informatie

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag een waardebepaling voor uw woning? Wij rijden graag eens geheel vrijblijvend bij u langs voor het doen van een waardebepaling. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of telefonisch bereiken op 085 004 7350.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!