Makelaar die woningen opkoopt - Sons Real Estate
makelaar die woningen opkoopt

Makelaar die woningen opkoopt

Uw huis laten opkopen door makelaar

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
studentenhuis almere verkopen

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening
3

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Makelaar die woningen opkoopt

Bent u op zoek naar een makelaar die uw woning opkoopt?

Voorkom onzekerheden en risico’s en laat uw huis opkopen door een makelaar. Veel Nederlanders kiezen er tegenwoordig voor om hun huis te verkopen aan een makelaar. Nederland heeft een beperkt aantal makelaars die woningen opkoopt. Wilt u er zeker van zijn dan uw woning wordt verkocht zonder enige voorbehouden. Sons Real Estate is de makelaar die uw woning opkoopt. Uw huis verkopen aan een makelaar is nog nooit zo makkelijk geweest. Nadat u uw huis heeft verkocht kunt u bovendien gewoon in uw eigen huis blijven zitten totdat u iets nieuws heeft gevonden, maar wel met de zekerheid dat uw huis met zekerheid is verkocht.Waarom koop Sons Real Estate zelf woningen op

In deze krappe woningmarkt is het als makelaar belangrijk om voldoende aanbod te hebben voor onze vaste klanten. Door zelf als makelaar huizen op te kopen creëren wij zelf verkoop aanbod voor onze vaste klanten. Een makelaar zonder woningaanbod is als een bakker zonder brood. Daarom gebruiken wij alle kanalen om ten alle tijden over voldoende woningaanbod te beschikken.

Waarom uw huis verkopen aan de makelaar die woningen opkoopt


  • Direct het beste bod op uw huis zonder voorbehouden
  • U kunt gewoon in uw eigen huis blijven wonen totdat u iets anders heeft gevonden
  • U bespaart duizenden euro’s aan makelaarskosten en notariskosten
  • Altijd een bod rond de marktwaarde
  • Wij nemen alle risico’s van verborgen gebreken op ons en maken geen bouwkundige keuring
  • Binnen één week bij de makelaar indien gewenst


Neem direct contact op met een van de adviseurs van Sons Real Estate!


makelaar die woningen opkoopt

Wat is onze werkwijze bij het opkopen van uw woning?


  • Wij rijden eerst altijd langs voor een kennismakingsgesprek inclusief een woningopname. Tijdens het bezoek meten wij de woning in en omschrijven we de staat van de woning. Aan de hand van deze gegevens stellen wij de volgende dag op kantoor een waardebepaling op.
  • Aan de hand van de waardebepaling brengen wij een bod uit op uw woning zonder voorbehouden. U heeft dus binnen één werkdag direct een bod.
  • U kunt het bod weigeren of accepteren. Bij weigering bent u ons verder niets verschuldigd en zal de koop niet plaatsvinden. Bij acceptatie kunt u één feestje vieren en is uw woning verkocht. Het koopcontract wordt opgesteld en de overdrachtsdatum wordt vastgelegd.
  • De overdracht vind plaats bij de notaris. U neemt de sleutels mee en wij hebben de gelden overgemaakt naar de notaris. De notaris keert vervolgens de gelden uit op de door u doorgegeven rekening.

Contact

Heeft u nog vragen na het lezen van dit artikel of wilt u graag een waardebepaling voor uw huis, neemt u dan contact met ons op via 085 004 7350. Ook kunt u ons per mail bereiken via info@sonsrealestate.nl. Lees ook onze reviews met huis opkopers ervaringen. Hier kunt u de ervaringen lezen van mensen die hun huis verkopen aan een opkoper.

makelaar die woningen opkoopt

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!