Makelaar Den Haag? Aan- en verkoopmakelaar huizen & panden
Makelaar Den Haag

Zoekt u een makelaar in Den Haag?

Uw partner bij het aankopen, verkopen, financieren van woningen en bedrijfspanden

Beoordeeld met 8,9

Klanten beoordelen ons met een 8,9!

Snelle verkoop

Naast de reguliere markt verkopen wij ook aan investeerders

De beste prijs!

Een eerlijke waardebepaling en snelle verkoop van jouw woning.

Makelaar Den Haag

Makelaar in Den Haag?

Bent u op zoek naar een makelaar voor de verkoop van uw huis? De zoektocht naar een geschikt makelaarskantoor kan best lastig zijn. Uw huis verkopen is voor de meeste mensen namelijk de grootste en belangrijkste verkoop die ooit wordt verricht. Het is daarom van groot belang dat dit door de meest geschikte makelaar uit uw omgeving wordt uitgevoerd. Sons Real Estate beschikt over jarenlange ervaring in het verkopen van alle soorten vastgoed in Den Haag

Makelaar Den Haag

Wat doen wij

Er gaan natuurlijk een hoop vragen door uw hoofd waarop u het liefst allemaal antwoord krijgt voordat u de keuze laat vallen op één specifieke makelaar. Heeft de makelaar ervaring met het verkopen van woningen in onze straat? Is het een actieve makelaar die er alles aan doet om onze woning zo snel mogelijk en tegen de beste prijs te verkopen? Welke ervaringen hebben andere mensen met deze makelaar en zijn ze goed bereikbaar? En zo zijn er nog een tal van vragen die natuurlijk waarop u natuurlijk graag een antwoord wilt. Daarom adviseren wij dan ook ten alle tijde om eerst goed vooronderzoek te doen door ervaringen van anderen te lezen op het internet, het bezoeken van de website van de makelaar, telefonisch contact op te nemen met de makelaar om te kijken hoe u te woord wordt gestaan. En zo zijn er nog veel meer kleine vooronderzoeken die u kunt verrichten, voordat u een makelaar bij u thuis uitnodigt.

Makelaar Den Haag

Werkzaamheden van een makelaar

Op deze manier bent u tot een selectie gekomen van 2 tot 3 makelaars die u kunt uitnodigen bij uw huis voor het doen van een waardebepaling. Tijdens de waardebepaling komt u er vaak al snel genoeg achter welke makelaar u het beste gevoel bij heeft en waarvan u denkt dat zij het beste uw huis kunnen verkopen. Laat u zelf niet leiden door de waardebepaling zelf. Er zijn namelijk veel makelaars die de woning altijd een hogere prijs geven, om zo de opdracht binnen te halen. Het is normaal dat u de hoogst mogelijke prijs voor uw woning wilt, maar als een makelaar de woning hoger inzet dan de andere makelaars dan is het verstandig om altijd te vragen waarop de waardebepaling is gebaseerd. Het zou natuurlijk niet fijn zijn als uw woning niet verkocht wordt omdat de prijs te hoog is. Zeker wanneer u een woning in het duurdere segment heeft dan duurt het altijd al wat langer voordat de woning verkocht is. Wanneer de prijs aanzienlijk te hoog is kan het dan zo een jaar langer duren voordat de woning verkocht is. Breekt er in dat jaar een economische crisis uit dan zijn de gevolgen niet meer te overzien wanneer u al wel een andere woning heeft gekocht. Ook zijn er makelaars die de woning expres iets lager inzetten, zodat er meer kijkers komen. Doordat kijkers zien dat er veel interesse is in uw woning kan dit de prijs opdrijven en zal er sneller boven de vraagprijs worden geboden. De verkoop van uw woning heeft altijd te maken met vraag en aanbod en daaruit vloeit de maximale prijs die men bereid is te betalen voor uw woning.

Waarom makelaarskantoor Sons Real Estate?

Een goed bod dankzij groot kopers netwerk

  Sons Real Estate, ontvangt dagelijks tientallen gespecificeerde zoekopdrachten van klanten die op zoek zijn naar een nieuwe woning bij u in de wijk. Zo hebben wij in de meeste gevallen al geïnteresseerde potentiële kopers voor uw woning voordat wij hem openbaar hoeven te maken. Zo kunnen wij snel schakelen, wanneer u bijvoorbeeld al een andere woning op het oog heeft, maar hier pas een bod op wilt uitbrengen op het moment dat uw eigen woning verkocht is.


Jarenlange marktkennis voor een zorgeloze verkoop

  Bij de verkoop van uw woning zijn een aantal dingen van groot belang. Een makelaar die kennis van zaken heeft, een groot klantenbestand heeft, bekend is in uw wijk, die actief bezig is met de verkoop van uw woning en die u vooral goed op de hoogte houdt van de voortgang van de verkoop en terug komt met feedback. Wanneer deze zaken op orde zijn dan heeft u te maken met de ideale omstandigheden om uw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen. Sons Real Estate, weet wat belangrijk is en weet wat de verkoop van uw huis teweeg kan brengen. Wij weten welke verantwoordelijkheid hier bij komt kijken en hoe hier mee om te gaan. Wij zijn daardoor zeer gedreven en zullen er dan ook alles aan doen om de verkoop van uw woning succesvol af te ronden.

  • Groot klantenbestand aan kopers in uw wijk
  • Indien nodig, gratis styling van uw woning
  • Gratis adviesrapport, met verbeterpunten
  • Beschikt over een afdeling bouw, voor kleine aanpassingen of opfrissen van uw woning voor een optimale verkoop
  • Sinds 1996 ervaring in vastgoed
  • Vaste prijs voor de verkoop van uw woning 

  Contact

  Wilt u meer informatie ontvangen of wilt u graag een waardebepaling voor uw woning? Wij rijden graag eens geheel vrijblijvend bij u langs voor het doen van een waardebepaling. U kunt ons bereiken via info@sonsrealestate.nl of telefonisch bereiken op 070 737 0462.


  Meer informatie

   - Woning verkopen aan opkoper?

   - Vastgoedmakelaar


  De vastgoedmakelaar die actief is in Den Haag
   - Beleggingspanden Den Haag
   - Bedrijfspand Den Haag
   - Vastgoed Den Haag
   - Huis verkopen Den Haag
   - Leegstandsbeheer Den Haag

Meer informatie of wilt u een vrijblijvend gesprek

arrow_drop_up arrow_drop_down