LIZ – Beleggingspand / Locals

Den Haag

Wilt u uw beleggingspand verkopen in of rondom Den Haag? Sons Real Estate is dé specialist in verkoop van alle type beleggingspanden. Wij kopen voor onze eigen portefeuille en zullen direct een bod zonder voorbehoud van financiering uitbrengen. En mocht uw pand niet passen in onze portefeuille, dan zorgen wij direct voor de juiste koper. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk aan andere vastgoedbedrijven, investeerders en bedrijfspand beleggers.

Rotterdam

Wilt u uw beleggingspand verkopen? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van beleggingspanden. Wij kopen namelijk alle soorten beleggingspanden op voor de opbouw van onze eigen portefeuille. Als uw pand niet past in onze portefeuille, dan zorgen wij direct voor de juiste kopers. Wij beschikken over een landelijk investeerdersnetwerk van zowel particuliere als zakelijke beleggers die klaar staan om uw beleggingspand over te nemen.

Utrecht

Wilt u uw beleggingspand verkopen in of rondom Utrecht? Wij bouwen onze eigen portefeuille op en voor panden die niet passen in onze portefeuille, zorgen wij direct voor de juiste koper.

Amsterdam

Wilt u uw beleggingspand verkopen in of rondom Amsterdam? Sons Real Estate is gespecialiseerd in de verkoop van beleggingspanden. Wij kopen alle soorten beleggingspanden op voor de opbouw van onze eigen portefeuille. Mocht uw pand niet passen in onze portefeuille, dan is de juiste koper direct geregeld.

Tilburg

Voor het beheer, verkoop of aankoop van een beleggingspand in Tilburg. Sons Real Estate is uw partner voor vastgoedbelegging.

Kosteloos een vrijblijvend bod ontvangen?
Daarom kiezen klanten voor Sons Real Estate

Deel dit artikel