LIZ – Investeren of Investeren/beleggingspagina’s

Investeren in vastgoed

Lees hoe u professioneel kunt investeren in vastgoed. Wordt partner van Sons Real Estate of meldt u aan voor gratis inzage van ons stille aanbod.

Huis kopen als belegging

Een huis kopen als belegging hoeft niet ingewikkeld of risicovol te zijn. Het vergt enige tijd aan onderzoek en oriëntatie om te weten of beleggen voor u een goed idee is. Persoonlijk advies en dagelijks nieuw aanbod aan vastgoed

Rendement beleggingspand berekenen

Het berekenen van het rendement op een beleggingspand is niet altijd even eenvoudig. In dit artikel leggen wij u in het kort uit hoe u dit toch kunt benaderen!

Huis kopen en verhuren?

Uw partner bij het realiseren van uw eigen vastgoedbelegging. Meldt uw pand aan voor een gratis waardebepaling of koop met/via Sons Real Estate uw eigen beeleggingspand!

Pand kopen en verhuren

Wilt u een pand kopen en verhuren? Wij begeleiden belegger bij het kopen van een pand om deze te verhuren. Wij krijgen dagelijks nieuw vastgoed aangeboden middels ‘stille verkoop’.

Vastgoed kopen om te verhuren

Het is nu de tijd om te investeren in vastgoed om te verhuren. Doe dit samen met een erkend vastgoedbedrijf die alle facetten van vastgoed beheerst.

Kosteloos een vrijblijvend bod ontvangen?
Daarom kiezen klanten voor Sons Real Estate

Deel dit artikel