Huis verkopen Oss

Uw huis in Oss goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Woont u in Oss, Heesch, Schaijk, Geffen of andere gemeenten rondom Oss en wilt u uw woning goed en snel verkopen? U kunt elk soort woning verkopen aan opkoper Sons Real Estate, dé opkoper van Oost-Brabant. En dat niet alleen! U kunt zelf bepalen wanneer u de woning verlaat en u hoeft geen zorgen te hebben over eventueel achterstallig of verborgen onderhoud. Tot slot bieden wij zonder voorbehoud van financiering.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Uw huis verkopen in Oss

Bent u op zoek naar een snelle en stressvrije manier om uw huis te verkopen in Oss of omliggende steden zoals Heesch, Geffen, Berghem, of elders? Sons Real Estate staat voor u klaar als uw betrouwbare vastgoedmakelaar. Wij bieden u een aantrekkelijk bod ongeacht het type huis, de locatie, of de staat van onderhoud. Bij ons kunt u rekenen op de beste prijs en uitstekende verkoopvoorwaarden. Lees verder om te ontdekken hoe eenvoudig het is om uw huis te verkopen met Sons Real Estate.

Snel uw huis verkopen in Oss, ongeacht de omstandigheden

Het verkopen van een huis kan vaak gepaard gaan met onzekerheden, vooral als u snel wilt verkopen. Bij Sons Real Estate begrijpen we dit en bieden we een snelle oplossing zonder verkoopstress. Wij zijn vastgoedkopers die uw huis in Oss en de omliggende steden rechtstreeks voor eigen rekening kopen. Het maakt niet uit in welke staat uw huis verkeert of wat voor type woning het is – u kunt elk soort woning aanbieden, en wij zorgen voor het beste bod op de markt. Het aanvragen van ons bod is volledig kosteloos en verplicht u tot niets. Als u ons bod accepteert, bespreken we graag de verkoopvoorwaarden, die volledig aanpasbaar zijn naar uw wensen. Heeft u nog inboedel die u niet wilt meenemen? Laat het gerust achter, en wij regelen de rest. En het beste van alles is dat u geen bijkomende kosten heeft. Wij nemen de notariskosten voor onze rekening, en er zijn geen opstart- of makelaarskosten.

Voor investeerders bieden we een kijkje in ons aanbod van gerenoveerd vastgoed voor directe overname.

Geen onzekerheden of verkoopstress

Doordat wij uw huis direct voor eigen rekening kopen, bieden wij uitstekende verkoopvoorwaarden. U kunt bijvoorbeeld de overdrachtsdatum zelf bepalen, evenals andere voorwaarden die voor u belangrijk zijn. Als u nog een tijdje in uw huis wilt blijven wonen na de verkoop, is dat bij ons mogelijk. En als u juist zo snel mogelijk wilt overdragen, zorgen wij voor een vlotte afwikkeling. Kies voor een stressvrije en snelle manier om uw huis te verkopen in Oss. Neem vandaag nog contact met ons op via het contactformulier of bel ons tijdens kantooruren. Sons Real Estate staat voor u klaar om u te helpen uw huis snel en gemakkelijk te verkopen, zonder onzekerheden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!