Huis verkopen Zegvelderbroek

Uw huis in Zegvelderbroek goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Zegvelderbroek? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Zegvelderbroek

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Zegvelderbroek? Sons Real Estate, een toonaangevende vastgoedorganisatie met landelijke dekking, staat klaar om u het beste bod te doen op uw woning, zonder gedoe over bouwkundige keuringen of voorbehouden. Wij zijn bereid om elk type woning te kopen, ongeacht de staat van onderhoud. En we nemen de volledige verkoopprocedure voor onze rekening, van de aanvraag tot de overdracht bij de notaris. Overweegt u ook uw huis zonder makelaar te verkopen in nabijgelegen plaatsen zoals Meije, Zegveld of Woerdense Verlaat? Ook daar zijn wij actief en doen wij graag een vrijblijvend bod.

De waarde van uw woning in Zegvelderbroek

Wanneer u overweegt uw huis zonder makelaar in Zegvelderbroek te verkopen, bent u bij Sons Real Estate aan het juiste adres. Wij zijn geïnteresseerd in diverse soorten woonvastgoed, ongeacht de staat waarin het verkeert. Onze taxateurs nemen verschillende factoren in overweging bij het bepalen van de waarde van uw woning. Hierbij kijken we naar het type woning, de omringende voorzieningen, de onderhoudsstaat en het algemene afwerkingsniveau. Om een nauwkeurige beoordeling te kunnen geven, plannen we graag een afspraak op locatie met u in. Na deze korte inspectie ontvangt u een definitief aanbod zonder voorbehoud van financiering.

Een soepele verkoop zonder makelaars- of notariskosten

Wij kopen uw woning direct voor eigen rekening en zijn daardoor flexibel wat betreft de verkoopvoorwaarden. U heeft de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw wensen aan te passen, zodat zowel een snelle als uitgestelde overdracht mogelijk is. U hoeft zich geen zorgen te maken over verhuizen voordat u er klaar voor bent. Blijven wonen in uw huidige woning terwijl de verkoop al is afgerond, behoort tot de opties. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw woning te huren na verkoop, of om een aanbetaling te ontvangen direct na ondertekening van de koopovereenkomst. Dit geld kunt u gebruiken voor verbouwingen of de aanschaf van inboedel, ongeacht de daadwerkelijke opleveringsdatum. Kortom, als u uw huis wilt verkopen zonder makelaar in Zegvelderbroek, bespaart u aanzienlijk op makelaars- en notariskosten. Wilt u meer weten over de waarde van uw woning en de mogelijkheden voor een directe verkoop? Neem vandaag nog contact op met Sons Real Estate via ons contactformulier of bel ons direct voor een afspraak.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!