Huis verkopen Tappersheul

Uw huis in Tappersheul goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Tappersheul of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Tappersheul?

Bent u op zoek naar een vlotte en stressvrije manier om uw huis in Tappersheul te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate, een landelijk opererende vastgoedorganisatie, biedt u een snelle en transparante oplossing. Wij doen direct een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, zodat u meteen uw nettowinst uit de verkoop kent. Ons proces is vrij van langdurige onzekerheden, en we accepteren woningen van elk type en elke staat. U bent verzekerd van het beste bod op de markt, en wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor het verkooptraject tot aan de oplevering. Of u nu uw huis wilt verkopen in Papekop, Linschoten, Snelrewaard of ergens anders in de buurt van Tappersheul, wij staan voor u klaar.

Verkoop uw huis direct aan vastgoedbedrijf Sons Real Estate

Wilt u zelf uw huis in Tappersheul of de omliggende steden verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate is uw betrouwbare partner. Als vastgoedbedrijf hebben we onze eigen financiële middelen en kopen we huizen van elk type direct aan. Dit garandeert een vlotte verkoop, zonder de zorgen over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Ongeacht de staat van uw woning bieden wij een eerlijk marktconform aanbod. Omdat we uw woning rechtstreeks voor eigen rekening kopen, zijn we zeer flexibel in de verkoopvoorwaarden. Snelle overdracht of uitgestelde oplevering, de keuze is aan u. Als u nog inboedel heeft staan die u niet wilt meenemen, laat het gerust achter. Wij zorgen voor hergebruik of verwijdering. Met Sons Real Estate kunt u uw huis moeiteloos verkopen zonder makelaar in Tappersheul.

Eenvoudig en kosteloos verkooptraject

Kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate kan u duizenden euro’s besparen. Het is geen geheim dat veel makelaars aanzienlijke bedragen eisen in de vorm van courtagekosten of provisie voor hun diensten. Bovendien komen er notariskosten kijken bij de overdracht. Wanneer u uw huis rechtstreeks aan Sons Real Estate verkoopt, vallen deze gebruikelijke kosten weg, en u weet meteen wat u aan de verkoop overhoudt. Uw huis verkopen zonder makelaar in Tappersheul en omstreken was nog nooit zo eenvoudig. Sons Real Estate staat klaar om u een moeiteloze en voordelige verkoopervaring te bieden. Vergeet de kosten en onzekerheden van traditionele makelaars en notarissen, en vertrouw op ons bewezen proces. Ontdek vandaag nog hoeveel uw huis waard is en neem de eerste stap naar een zorgeloze verkoop.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!