Huis verkopen Uitermeer

Uw huis in Uitermeer goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Uitermeer? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Uitermeer

Wilt u uw huis verkopen zonder gedoe in Uitermeer? Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij zijn een investeringsmaatschappij die elk soort huis direct van u kan kopen. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Dien vandaag nog vrijblijvend een aanvraag in voor een waardebepaling op locatie. Binnen de kortste keren ontvangt u van ons een marktconform bod, zonder enig voorbehoud, zodat u exact weet welk bedrag u netto overhoudt na de verkoop. Bij akkoord nemen wij het volledige verkooptraject van u over, van de aanvraag tot aan de oplevering. Wij opereren niet alleen in Uitermeer, maar ook in omliggende plaatsen zoals Weesp, Muiden en Muiderberg.

Waardebepaling van uw woning in Uitermeer

Bij Sons Real Estate bieden we de mogelijkheid om elk type woning te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar. Of het nu gaat om een tussenwoning, een landhuis, een volledig gerenoveerd appartement, of een vrijstaande woning, wij hebben interesse in uw huis. Onze deskundige taxateurs zorgen voor een snelle waardebepaling, waarbij vooral de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van uw woning van invloed zijn op de waarde. Daarnaast houden we rekening met andere essentiële factoren zoals het type woning, de locatie, en de prijsontwikkeling van vergelijkbare woningen in de buurt. Zo bent u altijd verzekerd van een eerlijk en passend bod wanneer u uw huis zonder makelaar in Uitermeer wilt verkopen.

Flexibiliteit voor een zorgeloze overgang

Als u ons bod accepteert, kunt u rekenen op flexibele verkoopvoorwaarden. Wij kopen uw woning rechtstreeks voor eigen rekening, zonder tussenkomst van derden. Het verkopen van uw huis zonder makelaar in Uitermeer brengt diverse voordelen met zich mee. Wij passen ons aan aan uw behoeften, zodat u kunt genieten van een soepele overgang naar uw nieuwe woning. Of u nu snel wilt verhuizen of liever wat langer blijft, bij Sons Real Estate is alles mogelijk. Heeft u nog inboedel die u niet mee wilt nemen? Bespreek met ons de opties, of het nu gaat om zware kasten, bedden of ander meubilair. Zo kunt u op een rustgevende manier uw huis verkopen zonder makelaar in Uitermeer en omgeving. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen? Vul de gegevens in van het online contactformulier op de  website of bel voor een afspraak op locatie.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!