Huis verkopen Stein

Uw huis in Stein goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Stein? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar in Stein?

Overweegt u om uw huis in Stein te verkopen, maar wilt u liever de makelaar overslaan? Sons Real Estate biedt de oplossing die u zoekt. Wij zijn een vastgoedorganisatie die direct diverse woningen aankoopt. U krijgt direct een vrijblijvend bod, zonder enige voorbehouden. Onze verkoopvoorwaarden zijn flexibel en afgestemd op uw behoeften. Dus, wilt u uw huis zonder makelaar verkopen in Stein, of zelfs in omliggende plaatsen zoals Elsloo, Beek, of Urmond? Aarzel dan niet en laat uw gegevens achter via ons contactformulier of bel ons direct voor een afspraak. Sons Real Estate is er voor u, waar u ook bent, en we nemen graag de volledige verkoopprocedure uit handen.

Wij kopen alle soorten woonvastgoed direct voor eigen rekening

Bij Sons Real Estate zijn we geïnteresseerd in alle soorten woonvastgoed. Of u nu een rijtjeshuis, een boerderij, een appartement, of een vakantiewoning bezit, wij hebben belangstelling. U kunt geheel vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling. Onze taxateurs gaan direct aan de slag om de waarde van uw woning te bepalen. Voor een nauwkeurige inschatting maken we graag een afspraak op locatie. Verschillende factoren, zoals locatie, staat van onderhoud, en marktomstandigheden, spelen een rol bij het bepalen van de woningwaarde. Na de waardebepaling ontvangt u van ons een definitief voorstel, zonder enig voorbehoud met betrekking tot financiering of bouwkundige keuring. Als u akkoord gaat met ons voorstel, bespreken we graag de verkoopvoorwaarden, en bieden we zowel snelle als uitgestelde overdrachtsmogelijkheden aan. Bij Sons Real Estate streven we naar transparantie en eenvoud in het verkoopproces, zonder verborgen valkuilen. Uw huis zorgeloos verkopen zonder makelaar in Stein? Kies voor Sons Real Estate.

Ongeacht de staat een vrijblijvend bod

Sons Real Estate koopt elk type woning ongeacht de staat. Zelfs als uw huis momenteel verhuurd is, staan we open voor onderhandelingen. Ons belangrijkste doel is om u een eerlijk, marktconform bod te bieden, ongeacht het type woning dat u bezit. Bovendien beschikken wij over een eigen bouwafdeling die woningen renoveert en transformeert voor de vastgoedmarkt. Dus, of u nu een verouderde woning heeft of een recent gerenoveerd huis, Sons Real Estate staat klaar om zowel uw huis als uw portemonnee te verrijken. Waar wacht u nog op? Vul ons contactformulier in of bel ons direct tijdens kantooruren om een afspraak te maken. Een huis verkopen zonder makelaar in Stein was nog nooit zo makkelijk.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!