Huis verkopen Schoonhoven

Uw huis in Schoonhoven goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Schoonhoven? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Schoonhoven

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar in Schoonhoven? Sons Real Estate biedt de perfecte oplossing voor u. Ontvang direct een vrijblijvend bod, zonder voorbehoud, zodat u meteen weet wat uw netto opbrengst zal zijn. Geen langdurig en onzeker verkooptraject meer. We kopen niet alleen huizen in Schoonhoven, maar ook in omliggende steden zoals Hilversum, Kortenhoef en Bussum. Welk type woning u ook bezit, in welke staat dan ook, Sons Real Estate staat paraat. We garanderen het beste bod en nemen de volledige verkoopprocedure uit handen.

Huis verkopen zonder makelaar in Schoonhoven en omgeving

In Schoonhoven en omliggende steden biedt Sons Real Estate een ongeëvenaarde oplossing voor diegenen die hun woning willen verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar. Ontvang zonder enige vertraging een vrijblijvend bod op uw huis, zonder de rompslomp van financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuringen. Dit betekent dat u, zelfs in geval van een gedwongen verkoop, kunt profiteren van onze dienst met flexibele verkoopvoorwaarden, inclusief de mogelijkheid van een uitgestelde oplevering. U krijgt precies de zekerheid en snelheid die u wenst, ondersteund door ervaren taxateurs die ter plekke de waarde van uw woning vaststellen, rekening houdend met factoren zoals locatie, staat van de woning en vraag- en verkoopprijzen van vergelijkbare panden. Sons Real Estate staat altijd klaar met een bod, ongeacht de huidige staat van uw woning.

Verkoop uw huis en bespaar op makelaars- en notariskosten

Door uw huis zonder makelaar te verkopen in Schoonhoven, kunt u duizenden euro’s besparen. Veel makelaars brengen namelijk aanzienlijke kosten in rekening, zoals courtagekosten of provisies, en er zijn ook notariskosten voor de overdracht. Wanneer u uw woning rechtstreeks aan Sons Real Estate verkoopt, worden deze kosten volledig geëlimineerd. U krijgt meteen duidelijkheid over het bedrag dat u overhoudt na de verkoop. Bent u benieuwd welk bod wij kunnen doen voor uw woning in Schoonhoven? Aarzel dan niet en laat uw gegevens achter. Binnen één werkdag ontvangt u een vrijblijvend bod. Uw huis verkopen zonder makelaar in Schoonhoven is nog nooit zo simpel en voordelig geweest.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!