Huis verkopen Polsbroekerdam

Uw huis in Polsbroekerdam goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Polsbroekerdam? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Polsbroekerdam

Op zoek naar een moeiteloze manier om uw huis in Polsbroekerdam te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate doet graag een bod op elk type woning, zonder gedoe over bouwkundige keuringen of voorbehouden. Wij zijn geïnteresseerd in alle soorten huizen, ongeacht hun staat van onderhoud, en we regelen het volledige verkooptraject van aanvraag tot notariële overdracht. Bovendien, als u in omliggende plaatsen woont, kunt u ook bij ons terecht. Denk aan plaatsen zoals Oudewater, Lopik, en Schoonhoven. Klaar om uw huis snel en zonder stress te verkopen? Lees verder en ontdek hoe Sons Real Estate u kan helpen.

Verkoop elk soort woning

Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres als u overweegt uw huis zonder makelaar te verkopen. Wij zijn specialisten in vastgoed en hebben interesse in diverse soorten woonvastgoed, van rijtjeshuizen tot vrijstaande villa’s en alles daartussenin. De huidige staat van uw woning is voor ons geen struikelblok. Onze taxateurs kijken naar verschillende factoren om de waarde van uw huis te bepalen, zoals het type woning, de nabijgelegen voorzieningen, de onderhoudsstaat en de algehele afwerking. Om een nauwkeurig aanbod te doen, komen we graag ter plaatse voor een gedegen beoordeling. Het maakt niet uit of u in een oud herenhuis in Polsbroekerdam of een modern appartement in Oudewater woont; wij zijn geïnteresseerd. Wilt u snel uw huis verkopen zonder makelaar in Polsbroekerdam? Sons Real Estate staat klaar voor een directe aankoop.

Flexibele verkoopvoorwaarden

Het verkopen van uw huis aan Sons Real Estate biedt u maximale flexibiliteit. Wij kopen huizen rechtstreeks voor eigen rekening en daarom kunnen we aan uw specifieke verkoopwensen voldoen. U heeft de vrijheid om de overdrachtsdatum naar uw voorkeur te plannen, of u nu snel wilt verhuizen of een uitgestelde overdracht verkiest. Zelfs als u nog even in uw huidige woning wilt blijven terwijl de verkoop al rond is, is dat bij ons mogelijk. We bieden zelfs de optie om uw woning na verkoop te huren, zodat u rustig de tijd kunt nemen om uw nieuwe plek in te richten. Bovendien kunt u, nadat de koopovereenkomst is getekend, een aanbetaling ontvangen voor renovaties of nieuwe meubels, ongeacht de opleveringsdatum. Dit betekent dat u aanzienlijk kunt besparen op makelaars- en notariskosten. Waar wacht u nog op? Neem direct contact op met Sons Real Estate voor een zorgeloze verkoop van uw huis in Polsbroekerdam. Uw nieuwe avontuur begint hier.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!