Huis verkopen Slikkendam

Uw huis in Slikkendam goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Uw huis snel zonder makelaar verkopen in Slikkendam of omstreken? Sons Real Estate koopt uw huis direct en zonder financieringsvoorbehoud. Hiervoor kunt u kosteloos en vrijblijvend een aanvraag doen.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Slikkendam

Bent u van plan uw huis te verkopen zonder makelaar in Slikkendam of een omliggende plaats zoals Mijdrecht, Breukelen of Woerden? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij en koopt diverse woningen direct voor eigen rekening. Van nieuwbouwwoningen tot aan klushuizen en appartementen. U bent verzekerd van een uitstekend aanbod zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om enig voorbehoud. Zo heeft u direct zekerheid en verzorgen we het gehele verkooptraject. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen op uw huis in of nabij Slikkendam? Laat uw gegevens achter of bel direct voor een afspraak.

De waarde van uw huis in Slikkendam bepalen

Gaat u uw huis verkopen zonder makelaar in of rondom Slikkendam en bent u benieuwd naar de huidige waarde? Bij ons kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor een waardebepaling op locatie. Op basis van de aangeleverde gegevens gaan onze taxateurs direct aan de slag met de waardebepaling en maken graag een afspraak voor een fysieke opname. U kunt elk soort huis aan ons verkopen, ongeacht de staat, formaat of locatie. Of nu gaat om een rijtjeshuis, appartement of vrijstaand huis, of om een boerderij, landhuis of complete villa. Onze taxateurs komen graag bij u op locatie voor een vrijblijvende waardebepaling. Vervolgens brengen we een bod uit zonder voorbehoud van financiering of bouwkundige keuring, zodat u direct weet wat u netto overhoudt en verzekerd bent van de verkoop.

Flexibele verkoop aan Sons Real Estate

Indien u ervoor kiest uw huis zonder makelaar te verkopen in Slikkendam of omgeving, kunt u profiteren van de vele voordelen van een directe verkoop. Want als u kiest voor een verkoop aan Sons Real Estate, denken we graag met u mee en zijn we flexibel in de verkoopvoorwaarden. Zo stemmen we de overdrachtsdatum af en is zowel een directe als een uitgestelde oplevering mogelijk. Op die manier bent u altijd verzekerd van een flexibele overgang en komt u nooit zonder huis te zitten. U kunt namelijk gerust blijven wonen in uw huis, terwijl de verkoop al een feit is. Daarnaast geven we u de optie om uw woning terug te huren en kunt u na het tekenen van de koopovereenkomst in overleg direct een voorschot ontvangen. Wat voor huis u ook zonder makelaar wenst te verkopen in Slikkendam, u bent bij Sons Real Estate verzekerd van een flexibele verkoop zonder onzekerheden.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!