Huis verkopen Harmelen

Uw huis in Harmelen goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Harmelen? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt divers woonvastgoed direct voor eigen rekening.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Harmelen

Bent u op zoek naar een moeiteloze en snelle manier om uw huis in Harmelen te verkopen zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate, een toonaangevende investeringsmaatschappij, biedt u de mogelijkheid om uw woning direct en zonder gedoe te verkopen tegen een eerlijk marktconform bod. Geen voorbehouden, geen onzekerheden. Bij Sons Real Estate geniet u van flexibele verkoopvoorwaarden en nemen we de volledige verkoopprocedure uit handen. Of u nu in Woerden, Kamerik, Kockengen, of een van de omliggende plaatsen woont, wij staan klaar om uw woning te kopen.

Verkoop elk type woning zonder makelaar in Harmelen

Of uw huis nu gerenoveerd is, achterstallig onderhoud heeft of zelfs verborgen gebreken vertoont, Sons Real Estate staat open voor diverse soorten woningen. Wij kopen snel en zonder makelaar elke vorm van woonvastgoed. Onze deskundige taxateurs komen graag bij u langs voor een waardebepaling. Bij de taxatie spelen verschillende factoren een rol, zoals de staat van onderhoud, het algemene afwerkingsniveau, ligging, voorzieningen, type woning en vergelijkbare verkoopprijzen in uw buurt. Na de waardebepaling ontvangt u direct een vrijblijvend bod, zonder financiële voorbehoud. Een bouwtechnische keuring is niet nodig, aangezien wij beschikken over onze eigen bouwafdeling en woningen renoveren om ze weer op de markt te brengen.

Direct zekerheid met Sons Real Estate

Het verkopen van uw huis zonder makelaar in Harmelen biedt u tal van voordelen. U krijgt direct zekerheid zonder een langdurig en onzeker verkoopproces. Sons Real Estate koopt uw woning direct voor eigen rekening en komt u graag tegemoet met flexibele verkoopvoorwaarden. Wij stemmen de overdrachtsdatum graag met u af, zodat u een vlotte overgang naar uw nieuwe woning heeft. Heeft u inboedel die u liever niet wilt verplaatsen? Geen zorgen, bij ons kunt u sommige meubels gewoon laten staan. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw voormalige huis terug te huren voor een afgesproken periode, en zelfs een voorschot is bespreekbaar. Wilt u weten welk bod wij kunnen doen op uw huis in Harmelen? Aarzel niet en neem direct contact op via ons contactformulier of bel ons voor een afspraak. Wij staan klaar om u te helpen bij een vlotte en zorgeloze verkoop van uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!