Huis verkopen Den Ham

Uw huis in Den Ham goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Den Ham? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Den Ham

Bent u op zoek naar een moeiteloze en efficiënte manier om uw huis in Den Ham te verkopen, zonder de tussenkomst van een makelaar? Sons Real Estate is een investeringsmaatschappij waaraan u direct elk type woning kunt verkopen. U kunt vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling op locatie. Binnen de kortste keren ontvangt u een marktconform bod zonder enige voorbehoud, zodat u precies weet wat u netto aan de verkoop overhoudt. Bij akkoord verzorgen wij het gehele verkoopproces, van aanvraag tot oplevering. Aarzel niet langer en dien vandaag nog een aanvraag in of bel direct voor een vrijblijvende waardebepaling op locatie. Wist u dat Sons Real Estate ook huizen aankoopt in omliggende plaatsen zoals Ommen, Vroomshoop, en Twenterand?

Verkoop elk soort huis zonder makelaar in Den Ham

Bij Sons Real Estate bent u aan het juiste adres voor de verkoop van elke denkbare woning, zonder dat u een makelaar nodig heeft. Denk aan vrijstaande huizen, tussenwoningen, gerenoveerde appartementen, landhuizen, en meer. U kunt volledig vrijblijvend een aanvraag indienen voor een waardebepaling. Onze ervaren taxateurs zorgen voor een vlotte en grondige waardebepaling, waarbij ze met name letten op de onderhoudsstaat en het afwerkingsniveau van de woning. Daarnaast spelen factoren zoals het type woning, de ligging, en de vraag- en verkoopprijs van vergelijkbare woningen in de buurt een rol bij het bepalen van de waarde. Sons Real Estate garandeert altijd een passend bod, ongeacht het type woning dat u wilt verkopen zonder makelaar in Den Ham.

Kies voor flexibiliteit

Als u akkoord gaat met ons aanbod, kunt u rekenen op zeer flexibele verkoopvoorwaarden. Sons Real Estate koopt woningen rechtstreeks voor eigen rekening, zonder tussenpersonen. Dit betekent dat we de overdracht naar uw nieuwe woning volledig op uw wensen kunnen afstemmen. Of u nu snel wilt verhuizen of liever een uitgestelde oplevering heeft, wij passen ons aan. Heeft u ongewenste inboedel staan in uw woning? Geen zorgen, wij kunnen diverse soorten inboedel, zoals zware kasten, bedden, en ander meubilair, voor u laten staan. Zo kunt u uw huis zonder makelaar in Den Ham zorgeloos verkopen. Wilt u meer informatie over onze werkwijze of direct een afspraak maken? Neem nu telefonisch contact met ons op of vul eenvoudig het contactformulier in. Sons Real Estate staat klaar om u te helpen uw huis zonder makelaar te verkopen.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!