Huis verkopen Den Dool

Uw huis in Den Dool goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in Den Dool? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar Den Dool

Snel uw huis verkopen zonder makelaar in Den Dool? Ontdek de efficiënte optie van Sons Real Estate. Bij ons kunt u met gemak uw woning verkopen, zonder de gebruikelijke onzekerheden. We bieden namelijk direct een vrijblijvend bod zonder enig voorbehoud, zodat u direct weet wat u netto overhoudt aan de verkoop. Een lang en onzeker verkooptraject behoort tot het verleden, en we zijn bereid om elk type woning in elke staat te overwegen. Daarnaast staan we garant voor het beste bod en beheren het volledige verkoopproces tot aan de oplevering. Overweegt u uw huis te verkopen zonder makelaar in nabijgelegen steden zoals Meerkerk, Noordeloos, of Goudriaan? Ook dan staan we voor u klaar.

Verkoop uw huis direct aan een vastgoedbedrijf

Uw huis zelf verkopen zonder makelaar in Den Dool? Kies voor een directe verkoop aan Sons Real Estate. Als vastgoedbedrijf beschikken we over eigen financiële middelen om allerlei soorten woningen direct aan te kopen. Hierdoor kunnen we een snelle verkoop zonder zorgen over financieringsvoorbehoud of bouwtechnische keuring garanderen. We zijn bereid uw woning in elke staat te kopen, tegen een eerlijk en marktconform aanbod. Omdat we uw woning direct op eigen kosten kopen, kunnen we flexibel zijn met de verkoopvoorwaarden. Of u nu uw woning in Den Dool snel wilt overdragen of liever een uitgestelde oplevering wilt, het is allemaal mogelijk. Bovendien, als u ongewenste inboedel heeft, kunt u deze gewoon achterlaten en zullen wij zorgen voor hergebruik of verwijdering. Sons Real Estate maakt het mogelijk om uw woning zonder makelaar in Den Dool zorgeloos te verkopen.

Bespaar op de verkoopkosten

Kiezen voor een directe verkoop aan Sons Real Estate kan u duizenden euro’s besparen als u uw huis wilt verkopen zonder makelaar in Den Dool. Veel makelaars houden een aanzienlijk deel van de verkoopopbrengst in de vorm van courtagekosten of provisie voor hun diensten. Daarnaast zijn er notariskosten voor de overdracht. Maar als u uw woning rechtstreeks aan Sons Real Estate verkoopt, vervallen de gebruikelijke makelaars- en notariskosten. Zo weet u hoeveel u aan de verkoop zult overhouden. Benieuwd naar het bod dat we kunnen doen voor uw huis in Den Dool? Laat uw gegevens achter en ontvang binnen één werkdag een vrijblijvend bod.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!