Huis verkopen De Bree

Uw huis in De Bree goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

Huis verkopen zonder makelaar in De Bree? Sons Real Estate is een landelijk actieve vastgoedkoper en koopt diverse huizen direct voor eigen rekening zonder enig voorbehoud.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen zonder makelaar De Bree

Bent u op zoek naar een stressvrije manier om uw huis te verkopen zonder tussenkomst van een makelaar in De Bree? Sons Real Estate staat voor u klaar. Wij zijn een toonaangevende vastgoedorganisatie die diverse woningen direct voor eigen rekening opkoopt. Bij ons ontvangt u meteen een vrijblijvend bod zonder voorbehoud, en u kunt vertrouwen op onze flexibele verkoopvoorwaarden. Of u nu in De Bree woont of in omliggende plaatsen zoals Woerden, Driebruggen of Zegveld, wij zijn hier om u te helpen. Laat uw gegevens achter via het contactformulier of bel direct om een afspraak te maken.

Sons Real Estate: uw partner in woonvastgoed verkoop

Sons Real Estate heeft een brede interesse in elk soort woonvastgoed. Of u nu een vrijstaand huis, een rijtjeshuis, een appartement of een boerderij bezit, wij staan open voor alle soorten woningen, ongeacht hun staat. Wanneer u bij ons een aanvraag indient voor een waardebepaling, gaan onze deskundige taxateurs direct aan de slag. Wij komen graag bij u langs voor een locatiebezoek om alle relevante factoren te beoordelen die de waarde van uw woning beïnvloeden. Denk hierbij aan de grootte, de staat van onderhoud, de locatie en andere belangrijke aspecten. Na deze grondige beoordeling ontvangt u van ons een definitief voorstel, zonder enige voorbehoud zoals financiering of bouwkundige keuring. Als u akkoord gaat met ons prijsvoorstel, bespreken we met plezier de verkoopvoorwaarden. Bij Sons Real Estate kunt u kiezen voor zowel een snelle als een uitgestelde overdracht, afhankelijk van uw voorkeur en planning.

Interesse in een breed scala aan woningen

Bij Sons Real Estate strekken onze mogelijkheden zich uit tot allerlei soorten woningen, ongeacht hun onderhoudsstaat. Of u nu een verouderde woning, een pas gerenoveerd huis, of zelfs een verhuurde woning bezit, u kunt altijd rekenen op een eerlijk en marktconform bod van ons. Onze eigen bouwafdeling staat klaar om de woning na de verkoop te renoveren of te transformeren om deze geschikt te maken voor de vastgoedmarkt. Bovendien brengt het verkopen van uw huis aan Sons Real Estate aanzienlijke besparingen met zich mee, aangezien u geen makelaars- of notariskosten hoeft af te dragen. Dit kan u duizenden euro’s besparen. Als u uw huis zorgeloos wilt verkopen zonder makelaar in De Bree, vul dan nu het contactformulier in of bel ons tijdens kantooruren om een afspraak te maken.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!