Huis verkopen en terug huren

Denkt u er wel eens over na om uw huis te verkopen en hem direct weer terug te huren? Woont u nog met alle plezier in uw huis, maar wilt u wel graag wat vrijer leven? Heeft u veel gespaard geld in uw huis zitten en vindt u het de hoogste tijd geworden om meer vrijheid te hebben en te genieten van uw gespaarde geld. Sons Real Estate biedt u dan de oplossing. Wij kunnen namelijk uw huis kopen, waarop u hem vervolgens van ons kunt terug huren. Zo heeft u in één klap de waarde van uw huis(min eventuele hypotheken) in uw bezit. U zit dan helemaal nergens meer aan vast en kunt u eindelijk gaan genieten van uw hard verdiende centen. Bovendien leeft u zo een stuk vrijer omdat u zich niet meer bezig hoeft te houden met de maandelijkse inkomsten en uitgaven. Uiteraard is het natuurlijk wel belangrijk om te weten of u met de opbrengsten van uw huis en eventuele overige inkomsten zoals salaris, aow of pensioen de rest van uw tijd goed kunt uitzitten.

Bij Sons Real Estate is het dus mogelijk om uw huis te verkopen en bij ons terug te huren. U kunt volledig zorgeloos blijven wonen in uw geliefde huis en de opbrengst van uw woning volledig tot uw beschikking hebben. U hoeft dus niet te verhuizen om te profiteren van de waarde van de woning! Zo kunt u er voor kiezen om minder te gaan werken of juist vrijwilligerswerk te gaan doen? Misschien wilt u juist meer leuke dingen doen en misschien uw familie eens meenemen op die welverdiende vakantie. En zo zijn er nog 1001 dingen om te bedenken wat u kunt gaan doen met de opbrengsten van uw huis en de vrijheid die daar bij komt kijken.

 

Voordelen

Hieronder hebben wij voor u de voordelen op een rijtje gezet, waarom het verstandig en voordeliger is om uw huis te verkopen en terug te huren:

 

 • Geen zorgen over waardevermindering van uw woning of het onderhoud

 

 • Onbezorgd en net zo lang blijven wonen in uw eigen vertrouwde huis

 

 • Geen makelaarskosten, dus voor de verkoop van uw woning betaald u niets

 

 • Op jaarlijkse terugkerende lasten bespaard u aanzienlijk, zoals OZB, opstalverzekering en regionale belastingen.

 

 • Over vrijgekomen kapitaal kunt u direct beschikken

 

 • Geen bezichtigingen en foto’s van uw geliefde huis op internet

 

Manier van aanpak

Bij Sons Real Estate is de aanpak zeker, snel en duidelijk. Wij komen bij u eerst vrijblijvend langs om uw wensen en voorwaarden te bespreken. Zodra u graag uw huis aan ons wilt verkopen en terug huren, starten wij met een waardebepaling van uw woning. Deze waardebepaling wordt gedaan aan de hand van de staat van uw woning, locatie en onderhoud van uw woning. Wij zullen met behulp van de waardebepaling samen met u een verkoopprijs vaststellen. Vervolgens bespreken wij ook met u de uiteindelijke huurprijs.

Na het overeenkomen van de verkoopprijs en huurprijs van uw huis, stellen wij een koopovereenkomst op en zorgen wij direct ook voor het opstellen van een huurovereenkomst. Wij zorgen dat alle documenten bij de notaris komen en ondertekend worden door de betrokken partijen. Zodra alle documenten ondertekend zijn, is zowel de verkoop als de verhuur rond en heeft u het verkoopbedrag direct op uw rekening!

 

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

 • Van begin tot eind ontzorgd
 • Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs
 • Volledig ontzorgd over uw vermogen van uw huis
 • 100% zekerheid van de verkoop van uw woning
 • Geen kosten aan verbonden
 • Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

 

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie ontvangen of heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen? Wij beantwoorden graag al uw vragen. U kunt ons altijd bereiken via info@sonsrealestate.nl. Op werkdagen zijn wij alleen telefonisch bereikbaar tussen 09:00 uur en 17:00. U kunt ons telefonisch bereiken op 070 737 0462.