Huis verkopen Elburg

Uw huis in Elburg goed en snel verkopen? Vraag direct een vrijblijvend bod aan zonder financieringsvoorbehoud. Ons bod verplicht tot niets en u heeft toch directe zekerheid. Voor alle soorten koopwoningen, dus ook leegstaande, verouderde en zelfs verhuurde woningen.

U kunt bij Sons Real Estate terecht voor de snelle verkoop van uw huis in Elburg. Verkoop nu eenvoudig en snel uw snel uw huis tegen een goed bod met goede voorwaarden. Vraag simpelweg een bod aan via de site en wij brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning.

9.4

4.6/5

Beoordeling van onze klanten 

Geen hoge makelaarskosten en langdurig makelaarstraject

Verzekerd van het beste bod zonder voorbehoud van financiering

Geen onzekerheid en verkoop risico’s. Direct verkocht

Flexibele verkoop. U bepaalt de voorwaarden en overdrachtsdatum

Achteraf geen problemen. Verborgen gebreken nemen wij voor ons risico

Mogelijk voorschot

Direct een passend bod

Direct een passend bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de
verkoop van uw huis.

Huis verkopen in Elburg

U kunt bij Sons Real Estate terecht voor de snelle verkoop van uw huis in Elburg. Verkoop nu eenvoudig en snel uw snel uw huis tegen een goed bod met goede voorwaarden. Vraag simpelweg een bod aan via de site en wij brengen kosteloos een vrijblijvend bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering, het bod is dus gegarandeerd en de koop kan direct in gang gezet worden. Wij nemen alle administratieve zaken voor u uit handen, wij nemen ook de notaris kosten voor onze rekening. U weet direct hoeveel de verkoop van de woning u oplevert. Door onze efficiënte werkwijze het koopcontract al binnen een week officieel worden ondertekent bij de notaris.

Werkwijze Sons Real Estate

Onze werkwijze is zeer klantgericht om de verkoop van uw huis zorgeloos en stressvrij te laten verlopen bieden wij u de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot u een nieuwe huis heeft. Hierdoor kunt u zich rustig op de verhuizing voorbereiden en heeft u geen stress en zorgen over dubbele maandlasten en dergelijke. Als er in de voorbereidingen voor de verhuizing achter komt dat u veel spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen bieden wij daarvoor ook de oplossing. U kunt de spullen simpelweg in uw oude huis laten staan wij verzorgen de afvoer van uw oude spullen. Al uw wensen rond de verkoop van uw woning kunt u met ons bespreken en wij helpen u met alles waarbij we u van dienst kunnen zijn.

 

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

 

Voor ons grote landelijke netwerk van kopers zijn wij altijd opzoek naar woning in alle soorten en maten ongeacht de staat van onderhoud. Wij zijn onder andere actief in: Oldebroek, ’t Harde, Doornspijk en Elburg. Of u nu een woning aan het Waterkeringpad, de Enkstraat, de Leeuwerik of iedere andere straat in Elburg wilt verkopen. Vraag nu een bod bij ons aan wij zijn geïnteresseerd in alle woningen in en rond Elburg.

Ook voor verhuurde woningen

Als u een woning in Elburg in de verhuur heeft die u wilt verkopen dan kunt u ook contact ons opnemen. Het verkopen van een verhuurd huis in Elburg is vaak erg lastig. Koop breekt geen huur indien de huurders niet vrijwillig willen vertrekken kan het uitzetten van de huurders veel tijd en geld kosten. Bespaar uzelf een langslepend proces met torenhoge kosten en verkoop nu uw huis met de zittende huurders erin aan Sons Real Estate. Wij bereken de woningwaarde in verhuurde staat op basis van de huurstromen en de vaste lasten en brengen een marktconform bod uit.

Vrijblijvend bod ontvangen?

Alle soorten woningen

Bespaar duizenden euro's aan makelaarskosten
Altijd verzekerd van een eerlijke en marktconforme prijs​
Zeer groot netwerk aan zakelijke en particuliere beleggers en andere potentiële kopers​
Indien gewenst, binnen één week bij de notaris​
Achteraf verborgen gebreken nemen wij voor ons rekening​
U kunt in de woning blijven wonen tot u een nieuw huis heeft​
Direct een passend bod zonder financieringsvoorbehoud, dus geen onzekerheid​

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Hoe verloopt een aanvraag bij Sons Real Estate?

 • Woning aanmelden

  Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

 • Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

  We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij een bod op afstand uitbrengen, indien dit uw voorkeur geniet. Wij brengen dan een globaal bod uit en komen bij interesse vervolgens langs voor een definitief voorstel.

 • U ontvangt een definitief bod

  Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

 • Officiële koopakte wordt opgesteld

  Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond. Gefeliciteerd met de verkoop van uw huis!

Liever direct contact?

Neem contact op met onze locale vastgoedadviseur 
Nick van der Meer.

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over een huis verkopen aan Sons Real Estate. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door. 

Wij kopen alle soorten huizen

Waarom kiezen voor Sons Real Estate

Uitstekende begeleiding en advies
Enorm netwerk aan potentiële geïnteresseerde kopers
Van begin tot eind ontzorgd
Altijd het beste bod dankzij een groot investeerders netwerk
Jarenlange ervaring en vastgoedkennis in huis

Wilt u uw pand verkopen?

Wilt u uw woning snel of direct verkopen? Via Sons Real Estate verkoopt u uw woning zonder voorbehoud van financiering. 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!