Snel zelf huis verkopen in Wageningen aan woning opkoper?
huis verkopen met verlies

Direct uw huis verkopen in Wageningen?

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

beste huis bod

Hoogste bod

Direct het beste bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud
4

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten
a

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening

Home / Huis verkopen / Wageningen

Huis snel verkopen in Wageningen?

Heeft u een woning in of rondom Wageningen? En wilt u uw huis snel kunnen verkopen, zonder courtagekosten? Sons Real Estate is een vastgoedmakelaar die tevens huizen opkoopt. Als opkoper verbouwen of renoveren wij woningen, voordat wij deze weer doorverkopen. Ook het inzetten van verhuurpanden komt veel bij ons voor. Denk bijvoorbeeld aan studentenhuizen of bedrijfspanden waar mensen in gehuisvest kunnen worden. Als vastgoedmakelaar zijn wij breed actief in de woningmarkt en op deze manier bieden wij u een goed bod in combinatie met een snelle, zorgeloze verkoop.  Wij rekenen geen makelaarskosten 

Gezien de huidige ontwikkelingen in de woningmarkt, hebben wij besloten om eventueel gemaakte makelaarskosten door te berekenen aan de uiteindelijke koper. Daarom kost het u niets, indien u ervoor kiest om uw woning met of aan Sons Real Estate te verkopen. Daarnaast bieden wij in tegenstelling tot reguliere verkooptrajecten de optie aan om in uw woning mogen blijven wonen na de verkoop. Op het moment dat u kunt verhuizen, neemt u dan afscheid van uw huis en voor de tussenperiode wordt een huurbedrag in rekening gebracht. Zo kunt u zorgeloos verhuizen naar uw nieuwe woning.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

  • Onze klanten waarderen ons met een 8,9!
  • Gratis waardebepaling!
  • Jarenlange ervaring en veel kennis van de woningmarkt in Wageningen!
  • De mogelijkheid om uw woning aan de makelaar te verkopen zonder voorbehouden
  • Professionele en sociale makelaars die goed contact onderhouden

studentenhuis wageningen verkopen

Alle soorten woningen

Wij kopen veelal oude panden en huizen  in binnensteden op. Echter kopen wij steeds meer woningen op in omliggende steden van de grotere plaatsen en ook de dorpen worden steeds geliefder. We zien dus ook dat nieuwsbouw eigenaren steeds vaker ervoor kiezen om het huis snel te laten opkopen. En eigenlijk vallen alle soorten woningen binnen onze criteria, van een flatwoning tot een villa. Of u een tussenwoning, hoekwoning of appartement heeft maakt in feiten niet uit. Wageningen is uiteraard ook een centraal gelegen stad op fietsafstand van Veenendaal, Oosterbeek en zelfs Arnhem.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meld uw woning binnen 1 minuut aan!


Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag


Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod


Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld


Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 070-737 0462. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nlLees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1. Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3. U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4. Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

arrow_drop_up arrow_drop_down