Huis verkopen via marktplaats?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Met Sons Real Estate uw woning verkopen via Marktplaats

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Via Marktplaats

Huis verkopen via marktplaats

U heeft wellicht gehoord over woning verkoop via Marktplaats! Dit bespaard zeker op de kosten van een makelaar, maar via Sons Real Estate worden geen makelaarskosten verrekend! Via Sons Real Estate kunt u naast een verkoop via Marktplaats uw woning ook aanbieden aan beleggers en opkopers! Sons Real Estate is Nederlands’ grootste vastgoedbeleggingsnetwerk en die worden gevormd door bijvoorbeeld grote makelaars met vaste kopers of andere beleggers die actief zijn op de particuliere verhuurmarkt.

Hoe verkoopt u uw woning via Marktplaats?

Als u uw woning eenmaal op Marktplaats heeft gezet, zullen er normaliter vrij snel potentiële kopers melden. U zult veel mensen voor een bezichtiging ontvangen. Deze mensen zullen dat op het moment willen, wanneer het voor hun het beste uitkomt. U kunt eventueel denken over een open huizendag. Zeker in de grote steden zijn woningen erg in trek en zal een open huizendag uitkomst bieden om de immense bezoekersstroom te reduceren. Echter in dit stadium kunt u ook biedingen opvragen bij partijen buiten Marktplaats om. En daar komt Sons Real Estate om de hoek kijken! Meldt uw woning aan voor een gratis bod of vrijblijvende waardebepaling. Dit vergroot uw onderhandelingspositie en daarnaast heeft u meer zekerheid! Uiteindelijk zal er toch een koopovereenkomst moeten worden getekend en de woning is pas verkocht na de overdracht van Notaris. Bij een verkoop met Sons Real Estate zorgen wij voor de juiste inhoud in de contracten. Tot slot benadrukken wij dat eventueel gemaakte kosten ten alle tijden worden doorberekend aan de koper en niet aan u. Voor u als woningverkoper kost onze service u niets.

Direct het beste bod op uw huis!

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Verkopen met zekerheid via Marktplaats

U kunt zonder vaste verplichtingen een waardebepaling aanvragen of een bod. Vervolgens kunnen wij uw woning zelf overnemen óf wij kunnen uw huis aanbieden in ons omvangrijke netwerk. Binnen 2 á 3 weken ontvangt u meerdere biedingen van diverse geïnteresseerde partijen. En u kunt gerust uw woning gedurende het verkoopproces die wij u te bieden hebben, via Marktplaats te koop zetten. Want uiteindelijk zult u kiezen voor de beste voorwaarde, waarbij de verkoopprijs natuurlijk meestal het meest doorslaggevend is.

Waarom mijn huis verkopen aan of via Sons Real Estate

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen aan huis investeerders. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085 004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl.

Werkgebied van Sons Real Estate

Sons Real Estate is gevestigd in Den Haag en als bemiddelaar van woningen werken wij in een straal van ongeveer 100 kilometer voor kleine- en middelgrote steden. Voor grote steden houden wij een straal van ongeveer 200 kilometer aan. Bekijk hier meer over op de pagina ‘werkgebied’.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door:


Lees ook meer over onze andere diensten

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!