Huis verkopen ‘s-Gravenzande

U kunt eenvoudig en snel zelf uw huis verkopen in ’s-Gravenzande tegen een goed bod. Verkoop nu uw huis aan Sons Real Estate u bespaart hiermee duizenden euro’s aan makelaarskosten en veel tijd. Wij nemen simpelweg alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken voor u uit handen, we verzorgen de administratieve handelingen en betalen alle verkoopkosten.

Vraag gratis een vrijblijvend bod aan

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / ‘s-Gravenzande

Snel uw huis verkopen in 's-Gravenzande?

U kunt eenvoudig en snel zelf uw huis verkopen in ’s-Gravenzande tegen een goed bod. Verkoop nu uw huis aan Sons Real Estate u bespaart hiermee duizenden euro’s aan makelaarskosten en veel tijd. Wij nemen simpelweg alles wat bij de verkoop van uw woning komt kijken voor u uit handen, we verzorgen de administratieve handelingen en betalen alle verkoopkosten. U vraagt eenvoudig een bod aan via de site, wij nemen uw aanvraag in behandeling en brengen een vrijblijvend en marktconform bod uit. Wij financieren uit eigen middelen en zijn dus niet afhankelijk van voorbehoud op bezichtiging, hierdoor kan de verkoop direct in gang gezet worden. De officiële overdracht kan indien gewenst al binnen een week bij de notaris plaatvinden. U kunt dus al binnen een week de netto koopsom van de woning op uw rekening ontvangen.

Flexibele verkoop van uw huis

De verkoop van uw woning aan Sons Real Estate biedt veel extra voordelen voor u als verkoper. Wij zijn zeer flexibel betreft de overdracht van uw woning. Als uw nieuwe woning nog niet helemaal gereed is of de overdracht laat nog even op zich wachten dan kunt u gewoon in uw eigen huis blijven wonen tot de verhuizing. Geen gedoe met op en overslag van uw inboedel, niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en u loopt niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Uit onze ervaring blijkt dat veel mensen in de aanloop naar de verhuizing constateren dat er veel spullen die zei niet mee willen nemen bij de verhuizing. Als dit bij u ook het geval is kunt u deze gewoon in uw oude woning achterlaten zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is continue opzoek naar woningen om te kopen voor ons grote netwerk van klanten door het hele land. Wij kopen alle soorten woningen van; rijtjeshuis, twee onder één kap tot vrijstaand en van nieuwbouw tot kluswoning. Voor elk woning type kunt u bij ons een bod aanvragen. Wij zijn onder andere actief in; Hoek van Holland, Monster, Naaldwijk en ’s-Gravenzande. Woont u aan de Koningin Julianaweg, Beuklaan, Albert Schweitzerlaan of een van de andere mooie straten of lanen die ’s-Gravenzande rijk is en wilt u uw woning verkopen, vraag dan nu een vrijblijvend bij ons aan. Wij kopen woning van elk formaat in iedere staat.

Ook voor verhuurde huizen

U kunt ook uw woning in verhuurde staat aan ons verkopen. Als u een woning heeft verhuurd en deze wilt verkopen is dit vaak erg lastig. Koop breekt geen huur, de lopende huurcontracten kunnen dus niet zomaar ontbonden worden. Indien de huurders niet van plan zijn om vrijwillig te vertrekken volgt er vaak een langslepend en duur gerechtelijk proces. Sons Real Estate biedt u de mogelijkheid om de woning inclusief de lopende huurcontracten te verkopen. Wij berekenen hiervoor de waarde in verhuurde staat op basis van de maandelijkse huurstromen en de vaste lasten.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in ’s-Gravenzande. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!