Huis verkopen Gravendeel

U kunt nu snel uw huis in ’s-Gravendeel verkopen tegen een goed bod zonder tussenkomst van een makelaar. Verkoop nu direct zelf uw woning aan Sons Real Estate. Onze werkwijze is simpel en efficiënt, u vraagt eenvoudig een bod aan via de site en wij gaan direct met uw aanvraag aan het werk. Binnen één dag nemen we contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop van uw woning.

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Marktconform bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / ‘s-Gravendeel

Snel uw huis verkopen in 's-Gravendeel?

U kunt nu snel uw huis in ’s-Gravendeel verkopen tegen een goed bod zonder tussenkomst van een makelaar. Verkoop nu direct zelf uw woning aan Sons Real Estate. Onze werkwijze is simpel en efficiënt, u vraagt eenvoudig een bod aan via de site en wij gaan direct met uw aanvraag aan het werk. Binnen één dag nemen we contact met u op en bespreken uw wensen rond de verkoop van uw woning. We brengen een geheel vrijblijvend bod uit op uw woning, ons bod is zonder voorbehoud op financiering en dus gegarandeerd. Als u op ons bod ingaat kan de verkoop direct in gang gezet worden. Wij nemen alle verkoopkosten voor onze rekening en verzorgen alle administratie zaken zoals het opstellen van de koopovereenkomst. Daarnaast verzorgen wij ook de notaris voor u op onze kosten.

Als u nog geen nieuwe woning heeft gevonden kunt u na de verkoop gewoon in uw eigen huis blijven wonen. U hoeft niet opzoek naar tijdelijke woonruimte, heeft geen dubbele maandlasten en hoeft niet uw inboedel ergens op te laten slaan tot de verhuizing naar uw nieuwe woning. U kunt lekker in uw eigen huis blijven wonen. Als u eenmaal gaat verhuizen en er tijdens de voorbereidingen achter komt dat er veel spullen zijn die u niet mee wilt verhuizen bieden wij de mogelijkheid om deze gewoon in uw oude woning achter te laten.

Waarom uw woning verkopen met Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Wij zijn werkzaam door heel Nederland waaronder in: Puttershoek, Strijen, Dordrecht en ’s-Gravendeel. Woont u aan de Hendrik Hamerstraat, de verbruggestraat, de Lindehof elders in ’s-Gravendeel en wilt u de woning verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan. Wij kopen woningen in alle soorten en maten ongeacht de staat van onderhoud u kunt ten alle tijden een bod bij ons aanvragen.

Hoe werkt Sons Real Estate?

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in ’s Gravendeel. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Stappenplan verkoop van uw woning

1.  Woning aanmelden

Dit is geheel vrijblijvend en kosteloos. U kunt ons formulier invullen en hierbij uw postcode en huisnummer aan ons doorgeven.

2.  Binnen één werkdag ontvang u van ons een reactie

Wij bespreken dan uw wensen. Wij kunnen een bezichtiging inplannen om een nauwkeurig bod uit te brengen. Ook kunnen wij op afstand, indien u dit eerst liever heeft, een globaal bod uitbrengen.

3.  U ontvangt een definitief bod

Nadat wij het huis hebben bezichtigd ontvangt u van ons een definitief bod. Ook dit is nog steeds geheel vrijblijvend. Wanneer u blij bent met het bod en akkoord wenst te gaan, dan spreken wij in overleg een opleverdatum af.

4.  Officiële koopakte wordt opgesteld
Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt er een koopakte opgesteld. Na het door beide partijen tekenen van de koopakte heeft u uw woning officieel verkocht. Gefeliciteerd! De woning wordt vervolgens overgedragen bij de notaris op de afgesproken datum. Wij hebben voor de overdrachtsdatum de gelden gestort naar de notaris en de notaris stort het vervolgens direct naar u en de verkoop is afgerond!

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!