Direct uw huis verkopen in Poeldijk?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Poeldijk Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Poeldijk verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

Geen courtagekosten bij de verkoop van uw huis.

Home / Huis verkopen / Poeldijk

Snel uw huis verkopen in Poeldijk?

U kunt nu gemakkelijk snel zelf uw huis in Poeldijk verkopen zonder tussenkomst van een makelaar. Bespaar uzelf eindeloos veel bezichtigingen van uw huis en torenhoge makelaarskosten door uw woning direct te verkopen aan Sons Real Estate. Onze werkwijze is transparant en klantvriendelijk u vraagt een bod aan op uw woning via de site, we nemen contact met u op en bespreken uw wensen en ideeën bij de verkoop van uw woning. Vervolgens brengen we kosteloos een marktconform bod uit op uw woning. Het bod dat wij uitbrengen is niet afhankelijk van voorbehoud op financiering en is gegarandeerd als u op het bod ingaat kan de verkoop direct plaatsvinden. Alle administratieve zaken voor de zaken voor de verkoop nemen wij voor onze rekening, daarnaast betalen we ook de notariskosten, indien gewenst kan de verkoop al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris.

Het kan zijn dat u na de verkoop niet direct een geschikte nieuwe heeft kunnen vinden, in dat geval bieden we u tot die tijd de mogelijkheid om gewoon in uw eigen huis te blijven wonen. U kunt rustig opzoek naar een nieuwe woning en loopt ondertussen niet het risico op dubbele hypotheeklasten. Als u eenmaal gaat verhuizen en spullen heeft die overbodig geworden zijn bieden we de mogelijkheid om deze in uw oude woning achter te laten, hier heeft u geen omkijken meer naar.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate is een vastgoedbedrijf met klanten door heel Nederland hiervoor zijn wij continue opzoek naar woningen om aan ons brede en gevarieerde aanbod toe te voegen. Wilt u uw woning verkopen dan kunt u ten alle tijden bij ons terecht wij zoeken woningen door heel Nederland van elk formaat en in iedere staat. Of uw woning nu in; Monster, Honselersdijk, Kwintheul, ’s Gravenzande of Poeldijk ligt voor de verkoop van iedere woning kunt u bij ons een bod aanvragen.

Voor de verkoop van uw verhuurde woning kunt u bij ons ook een bod aanvragen, het is vaak moeilijk om huurders uit een woning te krijgen met het doel om deze vervolgens te kunnen verkopen. Zit u niet te wacht op een langslepend en kostbaar proces maar wilt u wel graag uw verhuurde pand verkopen dan bieden wij u de oplossing. Wij kunnen uw woning in verhuurde staat inclusief de lopende huurcontracten van u over nemen. Hiervoor brengen wij een bod uit op basis van de maandelijkse huurstromen, vaste lasten en staat van de woning.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning binnen 1 minuut aan!

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen een werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Poeldijk. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog- en kennisbank artikelen door.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

1. Vrijblijvend bod aanvragen.

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef dit aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie.

We bespreken uw wensen, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of met u een bezichtiging inplannen.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling.

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze waarnemingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod.

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord gaat met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld.

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct het geld op uw rekening.

 

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!