Direct uw huis verkopen in Panningen?

Sons Real Estate is het vastgoedbedrijf dat woningen opkoopt in Zutphen. Wilt u geen langdurig verkooptraject en zonder zorgen uw huis in Zutphen verkopen? Wij brengen geheel gratis en vrijblijvend een bod uit op uw woning.

Vrijblijvend en geen makelaarskosten

Vrijblijvend bod ontvangen

+18.500 Nederlanders gingen u voor

Geen makelaarskosten
Verzekerd van een marktconform bod!
Bod zonder financieringsvoorbehoud. Direct zekerheid!
Wij kopen woningen in alle staten, dus ook in slechte staat
U kunt rustig in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft
U kunt uw inboedel dat u niet wenst mee te nemen achterlaten!
Indien nodig al binnen één week bij de notaris!
Beoordeeld met een 9.4
Beste bod

Direct een goed bod op uw huis. Geen financieringsvoorbehoud.

Voor alle huizen

En verborgen gebreken nemen wij voor onze rekening.

Geen makelaarskosten

U bespaart duizenden euro's aan makelaarskosten

Home / Huis verkopen / Panningen

Snel uw huis verkopen in Panningen?

Voor een snelle en zorgeloze verkoop van uw huis in Panningen bent u bij Sons Real Estate aan het goede adres. U kunt bij ons eenvoudig een bod op uw woning aanvragen via de site, we nemen contact met u op en bespreken uw wensen voor de verkoop. Vervolgens brengen we snel een vrijblijvend en marktconform bod uit op uw woning. Bij de verkoop van uw woning aan Sons Real Estate nemen wij alle administratieve handelingen en verkoopkosten voor onze rekening. Afhankelijk van uw voorkeur kan de overdracht al binnen een week worden vastgelegd bij de notaris. De notaris kosten zijn eveneens voor onze rekening.

Het kan zijn dat u na de verkoop nog niet direct de beschikking heeft over uw nieuwe woning of dat de overdracht nog even op zich laat wachten. In dat geval bieden we u de mogelijkheid om in uw eigen huis te blijven wonen tot de verhuizing.  Hierdoor loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten en hoeft ook niet opzoek naar tijdelijke woonruimte, u kunt vanuit uw oude woning direct uw nieuwe woning betrekken. Als u gaat verhuizen en spullen heeft die u niet mee wilt verhuizen kunt u deze in uw oude woning achterlaten en volledig met uw nieuwe woning bezig houden.

Ontvang vandaag nog de waarde die wij gegarandeerd kunnen opbrengen om u te helpen:

Voordelen van de verkoop van uw huis aan Sons Real Estate

Geen makelaarskosten

Bespaar duizenden euro’s aan makelaarskosten! Courtage rekenen wij bij de koper.

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor onze rekening!

Geen onzekerheid!

U kunt in uw huis blijven wonen tot u een nieuw huis heeft gevonden

Geen verkoopstress

Met zekerheid uw huis verkocht. U ontvangt een bod zonder behoud van financiering

Direct uw woning verkocht

Geen bezichtigingen of foto's op het internet

Zeer flexibele verkoop

U kunt in de woning blijven tot u een nieuw huis heeft

Sons Real Estate heeft een groot netwerk van vaste kopers door heel Nederland, om voor onze klanten een gevarieerd en breed aanbod te genereren zijn wij voortdurend opzoek naar woningen door heel Nederland om aan ons aanbod toe te kunnen voegen. Wij zoen opzoek naar alle woning type ongeacht het formaat en de staat, voor de verkoop van iedere woning kunt u bij ons terecht. Wij zijn ook opzoek naar woningen de provincie Limburg waaronder in; Roermond, Weert, Venlo en Panningen. Wilt u uw woning verkopen aan de; Raadhuisstraat, Stogger, Steenstraat of elders in of rondom Panningen verkopen vraag dan nu een bod bij ons aan.

Wij zijn ook gespecialiseerd in de aankoop van verhuurde woningen, als u een woning in de verhuur heeft en deze wilt verkopen kunt u bij ons een bod aanvragen. De verkoop van een verhuurde woning is vaak erg lastig doordat de huurders meestal niet zomaar vrijwillig willen vertrekken. Wij bieden de mogelijkheid om de verhuurde woning inclusief de lopende huurcontracten te verkopen. U ontvangt van ons een bod op basis van de maandelijkse huurstromen de vaste lasten en de staat van onderhoud van de woning. Uw woning direct verkocht zonder gedoe tegen een marktconform bod.

Stappenplan verkoop van uw woning

Stap 1

Meldt uw woning aan bij Sons Real Estate

Stap 2

U ontvangt een reactie binnen één werkdag

Stap 3

U gaat mogelijk akkoord met een definitief bod

Stap 4

Officiële koopakte wordt opgesteld

Meer over onze diensten

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie

Heeft u vragen over onze werkwijze of wilt u meer informatie over de verkoop van woningen in Panningen. Dan kunt u ons uiteraard bellen via 085-004 7350. Uiteraard kunt u ons contactformulier invullen of mailen via info@sonsrealestate.nl

Waardebepaling voor verhuurde huizen

Heeft u een verhuurd huis? Dan kunt u direct gratis een vrijblijvende waardebepaling aanvragen. Voor verhuurd vastgoed hanteren wij een andere werkwijze en treden wij uitsluitend als bemiddelaar op. Dit geldt ook voor bedrijfspanden, studentenpanden, zorgvastgoed, horecapanden, gebouwen of kantorenpanden. Tot slot kunt u ook gewoon kavels of bouwgrond bij ons aanmelden. Sons Real Estate bemiddeld met een eigen interne opkopers netwerk van ruim 10.000 beleggers, opkopers, makelaars, handelaars en andere soorten vastgoedbedrijven. Profiteer van onze snelle werkwijze hierin! Wij kunnen uw bedrijfspand binnen een uur met ruim 10.000 potentiële opkopers delen. En dit kost u niets, aangezien Sons Real Estate de kosten in dezer tijden niet aan de verkoper doorberekent, maar aan de kant van de koper.

Lees meer in onze kennisbank of blog

Wilt u meer informatie over hoe u een woning kunt opknappen of hoe een verkoopproces via een makelaar eruit ziet? Lees dan onze blog berichten door en meld u zich tevens aan voor onze nieuwsbrief.

Wij kopen alle soorten huizen

Woning in verhuurde staat
Huizen met achterstallig onderhoud of zwaar verouderde woningen
Appartementen of boerderijen
Studentwoningen
Huizen van alle jaartallen

Onze werkwijze

1. Vrijblijvend bod aanvragen

Meld uw woning kosteloos en vrijblijvend bij ons aan. Vul het contact formulier in met uw adres gegevens en geef dit aan ons door.

2. Binnen één werkdag ontvangt u van ons een reactie

We bespreken uw wensen, we kunnen een globaal bod op afstand uitbrengen of met u een bezichtiging inplannen.

3. Wij komen langs voor een waardebepaling

Wij komen langs voor een bezichtiging om een waardebepaling van uw woning te doen. Aan de hand van onze waarnemingen bereiden wij een bod op uw huis voor.

4. U ontvangt een definitief bod

Na de bezichtiging ontvangt u van ons een definitief bod. Dit bod is geheel vrijblijvend. Indien u akkoord gaat met het bod bespreken we samen een datum voor de overdracht.

5. De officiële koopakte wordt opgesteld

Aan de hand van de gemaakte afspraken wordt  de koopakte opgesteld bij de notaris. Na het ondertekenen van de koopakte is de woning officieel verkocht, u ontvangt direct het geld op uw rekening.

Ons bod verplicht u tot niets!

Voor alle soorten vastgoed

Voor woningen, bedrijfspanden tot verhuurd vastgoed

Geen verplichtingen

Het bod verplicht u tot niets. U heeft wel directe zekerheid!

Ook voor verhuurde woningen

Een bezichtiging is niet vereist voor een vrijblijvend bod

Woningen in alle staten

Risico's verborgen gebreken zijn voor ons rekening!